• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.07.2018

11:22

TRANSFER VRTEŠKA: Juve 'pljačka' Real, Vest Hem dovodi kao na traci!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Juve 'pljačka' Real, Vest Hem dovodi kao na traci!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

NAPOLI: Prvi čovek Napolitanaca Aurelio De Laurentis je otkrio da je ptihvatio ponudu Čelsija za Žoržinja, a da će u London verovatno i Mauricio Sari.- Žoržinjo jednostavno više želi Čelsi nego Siti, jer želi da živi u Londonu, ne u Mančesteru. Što se tiče Sarija, mislim da će uskoro biti završeno - rekao je De Laurentis.

Spekuliše se da će Čelci za Žoržinja platiti 57 miliona evra, i još osam za Sarija.

ČELSI: "Plavci" kupuju u Torinu! Čelsi se nameračio na Danijelea Ruganija, za kojeg će izdvoojiti 40 miliona evra. Takođe, tim sa "Stamford Bridža" u paketu želi i Gonzala Iguaina.

VEST HEM: Dve vesti iz redova "čekićara". Novi fudbaler Vest Hema je Andrej Jarmolenko, koji je stigao iz Dortmunda za 20 miliona evra. Vest Hem se tu ne zaustavlja, spreman je da Laciju za Felipea Andersona plati 45 miliona evra. Podsetimo da su dres "čekićara" već obukli Džek Vilšir i Isa Diop.

ANTALIJA: Vukašin Jovanović će sledeću sezonu igrati za Antaliju. On je u ovaj turski klub došao na jednogodišnju pozajmicu iz Bordoa.

ARSENAL: Unai Emeri nastavlja tamo gde je sta Arsen Venger - dovodi malo poznate igrače iz Francuske. Novi igrač "tobdžija" je 19-godišnji Mateo Genduzi, koji je došao iz Lorijena, a za sada nije poznato koliko je Arsenal platio mladog vezistu.

JUVENTUS: "Stara dama" želi da "opljačka" madridski Real. Posle Kristijana Ronalda, Juventus hoće da dovede i Marsela! Aleks Sandro će gotovo sigurno napustiti redove italijanskog šampiona, a Bepe Marota je naciljao Marsela.

ČIKAGO: Aleksandar Katai je i zvanično igrač Fajera. On je u Čikagu bio na pozajmici iz Alavesa, ali su Španci pristali daprodaju Srbina ekipi koju sa klupe vodi Veljko Paunović, prenosi Mozzartsport. Za sada nije poznato koliko je Čikago platio Alavesu.

LIVERPUL: "Redsi" privode kraju pregovore sa Stoukom o transferu Đerdana Šaćirija. Menadžer Liverpula Jirgen Klop insistirao na dovođenju švajcarskog reprezentativca, a ova želja će ga koštati 15 miliona evra.

ČELSI: Iako je Žoržinjo viđen kao pojačanje Mančester sitija, izgleda da će završiti na "Stamford Bridžu". On će u Čelsi doći u paketu sa trenerom Sarijem, a Napoli će zaraditi 65 miliona evra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija