• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.07.2018

15:57

BIŠEVAC U CRVENOJ ZVEZDI, ali ne srpskoj nego francuskoj!

Fudbal

BIŠEVAC U CRVENOJ ZVEZDI, ali ne srpskoj nego francuskoj!

Podeli vest

Bivši kapiten Crvene zvezde Milan BIševac obući će dres francuskog Red Stara, koji se takmiči u drugoj ligi Francuske

Red Star je prošle sezone bio šampion treće lige, a čelnici ovog kluba ne žele epizodnu ulogu u drugoj ligi, pa su krenuli po pojačanja.

U ovom klubu veruju da će Biševac desetogodišnjim iskustvom pomoći ekipi, a u Red staru će imati srpsko društvo, pošto za ovu ekipu nastupa Miloš Zukanović.

Biševac je nakon Zvezde izgradio zavidnu karijeru u Francuskoj, pošto je nosio dres Lansa, Valensijena, PSŽ-a, Liona, Meca, a imao je i kratku epizodu u rimskom Laciju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija