• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.07.2018

19:41

LALATOVIĆ KOMANDUJE: U napad, da slavi ceo Niš!

Fudbal

LALATOVIĆ KOMANDUJE: U napad, da slavi ceo Niš!

Podeli vest

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović izjavio je da prvi rival u kvalifikacijama za Ligu Evrope malteška Gzira nije naivan protivnik, ali da veruje u svoje igrače i prolaz dalje

- Moji igrači i ja smo svesni istorijskog značaja ove utakmice. Znamo da je Niš na nju čekao punih 35 godina i zato očekujemo da ćemo uz sebe imati 10 do 15 hiljada navijača. Zato ne tražimo alibi u nespornim činjenicama da smo prekratko zajedno i da protivnik ima prednost u vidu dve zvanične utakmice odigrane u pretkolu, već jasno poručujemo da nam je cilj plasman u sledeće kolo kvalifikacija - rekao je Lalatović na konferenciji za medije u Nišu.

On je rekao da ga svakako raduju dobri rezultati u pripremnom periodu i najavio ofanzivnu igru.

- Nisu naivni. Imaju vrhunskog golgetera Okojea, koji je prosale sezone postigao 30 golova. Njihova „desetka“ Koen je najbolji igrač Malte. Imaju dvojicu Brazilaca, nedavno su angažovali fudbalera iz Serije A, iz Kjeva. Sve su to činjenice, ali ja ponavljam da verujem u moje momke i u prolaz dalje - poručio je Lalatović.

Utakmica između Radničkog i Gzire igraće se u četvrtak od 21 sat na Čairu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija