• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.07.2018

15:41

ŠTRAJK ZBOG DOLASKA RONALDA U JUVE! Radnici u Fijatu prestaju s radom!

Fudbal

ŠTRAJK ZBOG DOLASKA RONALDA U JUVE! Radnici u Fijatu prestaju s radom!

Podeli vest

Transfer Ronalda iz ekipe Real Madrida, kao i njegova plata od 30 miliona evra iziritirali su zaposlene u italijanskom automobilskom gigantu

Dolazak Portugalca u redove Torino napravio je veliku pometnju u okviru njavećeg i najpoznatijeg italijanskog proizvođača automobila.

Italijanski Sindikat je zvanično potvrdio odluku da će radnici kompanije FIAT stupiti u štrajk u znak protivljenja zbog dolaska Ronalda u Juventus.

Naime, jedan deo transfera, vrednog 105 miliona evra na ime obeštećenja Real Madridu, kao i 120 miliona za Ronaldove plate u naredne četiri godine, platiće kompanija "Exor", u čijem je vlasništvu Fiat.

- Neprihvatljivo je da radnici trpe velike ekonomske žrtve, a da kompanija izdvaja stotine miliona evra za dovođenje fudbalera. Kompanija bi trebalo da ulaže u razvoj tehnoligije u automobilskoj industriji, kako bi obezbedila budućnost za hiljade ljudi i njihove porodice, kao i da štiti interese radnika - navodi se u saopštenju Sindikata.

Porodica Anjeli, koja ima 63,77 odsto vlasništa u Juventusu, poseduje i 29,8 odsto akcija u konglomeratu, koji obuhvata gigante, kakvi su Fiat i Ferari.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nenad

pre 5 godina

Svaka cast na zdravoj logici i reakciji. Gde ide ovaj svet....bez ikakvog potcenjivanja, ali su sume za transfere nenormalno velike....cista perverzija, i treba se boriti protiv toga....svesti sve na neku razumnu meru.

Ljubo

pre 5 godina

Moderni robovi ,u rukama mafija ,...daj narodu igara ,goje nisu nista bolje ni zasluzile....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija