• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: HRT

12.07.2018

13:26

PROSINEČKI: Država nam se raspada, pa nek se narod bar veseli zbog fudbala!

Fudbal

PROSINEČKI: Država nam se raspada, pa nek se narod bar veseli zbog fudbala!

Podeli vest

Nekadašnji reprezentativac Hrvatske Robert Prosinečki srećan je zbog plasmana "kockastih" u finale Mundijala

On je istakao da je dobro što se fudbalska reprezentacija plasirala u finale Svetskog prvenstva i da je to jedina dobra stvar u Hrvatskoj.

- Zemlja je u delirijumu. Nisam na to toliko pazio kad sam bio igrač, ali sad vidim koliko to narodu znači. Teško je na terenu, ali nama u studiju je teže. Ionako je sve u zemlji u raspadu, pa nek se ljudi vesele - rekao je bivši fudbaler i trener Crvene zvezde gostujući u emisiji na HRT.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Janko

pre 5 godina

E da se bar tako mogu Srbi veseliti bar zbog fudbala ali ni to ne mogu....................

Jajan

pre 5 godina

I kod na se isto tako, samo se o tome kod nas ćuti.

Pedja

pre 5 godina

Nece se Hrvatska nikada raspasti jer o njoj brine katolicka crkva. Takodje, moze hrvati da rade sta hoce i kako hoce a Vatikan ce sve da opegla. Hrvatska je mezimce Vatikana i nece dozvoliti da se raspadne

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija