• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.07.2018

20:22

(FOTO) KOLINDA TOTALNO ODLEPILA! Predsednica Hrvatske ljubila Francuze, sudije, pa i pehar!

Fudbal

(FOTO) KOLINDA TOTALNO ODLEPILA! Predsednica Hrvatske ljubila Francuze, sudije, pa i pehar!

Podeli vest

Fudbaleri Hrvatske izgubili su od Francuske sa 4:2 u finalu Mundijala, ali je atmosfera ponela predsednicu "kockastih" Kolindu Grabar Kitarović koja je ljubila i grlila sve redom. Na kraju je poljubila i pehar!

Na podijumu je prilikom dodele pehara i medalja bila pored prvog čoveka Francuske Emanuela Makrona.

Prvo se rasplakala dok je grlila Luku Modrića, a onda je vrag odneo šalu. Totalno se pogubila, emocije su učinle svoje. Nije samo grlila Hrvatske igrače, nego i Francuske pa je ugnjavila Mabpea. A nisu uspeli da joj uteknu ni sudije! 

Kolinda je na kraju totalno odlepila pa je poljubila pehar prvaka sveta pre nego što je isti otišao u ruke "trikolora", što je nasmejalo čak i navijače u Hrvatskoj.

Inače, tokom dodele pehara padala je kiša, a prisutni su se kasno setili da donesu kišobran predsednici Hrvatske, koja je totalno pokisla.


Reuters


Reuters


Reuters


Reuters


Reuters


Reuters


Reuters





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Istina kao sudbina

pre 5 godina

..Kolinda u jednom trenutku je izgledala kao da zeni brata,a vec u sledecem je izgledala kao da prima saucesce..Ma nema veze izgledala je krajnje zanimljivo.!

Savo

pre 5 godina

Ako Kolinda ovako nastavi sa Makronom, biće tu najmanje dva razvoda i jedno venčanje.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija