• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

16.07.2018

08:17

(ŠOK FOTO) U MODRIĆEVOM DRESU U LEGLU DELIJA! Pola sata kasnije bilo mu je jasno KOLIKO SE ZA*EBAO!

Fudbal

(ŠOK FOTO) U MODRIĆEVOM DRESU U LEGLU DELIJA! Pola sata kasnije bilo mu je jasno KOLIKO SE ZA*EBAO!

Podeli vest

Turista je na pogrešnom mestu pokazao naklonost prema Hrvatskoj

Mundijalska euforija zahvatila je i mnoge turiste namernike koji se ovih dana nalaze u Beogradu, logično je i što neki od njih simpatišu najprijatnije iznenađenje Mundijala, reprezentaciju Hrvatske.

Jedan od takvih obreo se na dan finala na Senjaku, delu grada poznatom kao tvrdo jezgro navijača Crvene zvezde.

To se uostalom može i videti na fotografiji koja kruži internetom: mladić, očigledno stranac, opušteno sedi u kafiću u dresu Luke Modrića, a iza njega vidi se niz zidića okrečenih u crveno-bele boje sa imenom jedne od najpoznatijih navijačkih grupa na severu.

Momak, sa kojim je bio i njegov drugar, očigledno nije pazio na to u koji kraj zalazi sa "problematičnim" dresom, pa je usledio neminovan scenario. Iako, verovatno, ovo nije bila provokacija sa njegove strane, već samo neobaveštenost, morao je da se povinuje pravilima koja vladaju na drugoj teritoriji.

Nedugo potom, pojavila se i fotografija starijeg muškarca sa uzdignuta tri prsta i dresom Modrića u drugoj ruci, uz poruku "pola sata kasnije".


Pogađate o kom dresu je reč...

MODRIĆU ZLATNA LOPTA: Bili smo bolji, ali su nas pokopali ti nesretni golovi!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Laki

pre 5 godina

I sta sad,evo ja cu danas da se prosetam gradom u dresu Hrvatske,gorim od zelje da vidim sta ce se desiti,pa ovo je demokratska i moderna Srbija,zar ne...

Nepoznati

pre 5 godina

Koliko vidim sve sami zvezdasi su podrzavali komsije,Milojko Patic,Ivan Ivanovic,Stankovic,Grujic,Jankovic,Milivojevic itd.

mladen

pre 5 godina

Dali se ovdje nesto treba komentarisati...dali se ovim treba diciti

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija