• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.07.2018

11:35

TRANSFER VRTEŠKA: Navijači Intera odahnuli!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Navijači Intera odahnuli!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

INTER: Navijači Intera su odahnuli - Mauro Ikardi ostaje u klubu! Argentinac je imao otkupnu klauzulu od 110 miliona evra, koja je važila do 15. jula, ali pošto niko nije ponudio tu sumu, ta stavka se briše iz ugovora. Ikardi i čelnici Intera su u pregovorima oko novog ugovora.

FENERBAHČE: Pre godinu dana Fenerbahče pokušao je da dovede Aleksandra Mitrovića, napadača Njukasla, na pozajmicu, pa su ovog leta obnovili interesovanje. Kako prenose turski mediji najverovatnije će predstavnici  kluba iz Istanbula tokom narednih dana otputovati u London kako bi razgovarali sa "svrakama" o transferu srpskog reprezentativca. Ne nadovodi se koliko su Turci spremni da plate, a Njukasl očekuje ponudu bar od 20 miliona evra.

BORUSIJA DORTMUND: "Milioneri"  su  zainteresovani za reprezentativca Hrvatske i fudbalera Juventusa Marija Mandžukića, prenosi italijanski Skaj sport. Mandžukić je bio strelac tri pogotka na Mundijalu u Rusiji i bio jedan od najzaslužnijih za plasman Hrvata u finale. Iskusni napadač mogao da se vrati u Nemačku gde je nastupao za Volfsburg i Bajern, sa kojim je osvojio dve Bundes lige i Ligu šampiona

PSŽ: Najbolji mladi igrač Svetskog prvenstva u Rusiji Kilijan Mbape je posle osvajanja Mundijala otkrio da nema nameru da napušta Pari sen Žermen.  Mbapea navodno želi Real koji traži zamenu za Kristijana Ronalda.
- Ostaću u PSŽ. Računam na to da je moj put trenutno sa njima. Tek sam na početku karijere - kazao je Mbape

REAL MADRID: Madriđani su spremi da obore svetski rekord. Meta je Eden Azar. Belgijanac je najavio da će, ako dobije dozvolu, napustiti Čelsi, a Real to želi da pogura sa 225 miliona evra. Svetski rekord drži Nejmar, kojeg je PSŽ platio Barseloni 222 miliona evra.

PSŽ: "Sveci" su našli levog beka, to je Aleks Sandro! Brazilac je dogovorio uslove sa Parižanima, ali sada ostaje teži deo posla - da se dogovore PSŽ i Juventus. Francuzi nude 40 miliona evra, "stara dama" traži 10 više.

ČELSI: Novi menadžer "plavaca" Mauricio Sari želi tandem iz Juventusa - Iguaina i Ruganija. Kako bi ubedio "Stadu damu" na pristanak, Čelsi je spreman da u suprotnom smeru pošalje Alvara Moratu i novac. Znaju na "Stamford bridžu" da je Masimilijano Alegi slab na Moratu.

KARDIF: Srpski reprezentativac Marko Grujić će izgleda i naredne sezone nositi dres Kardifa. Mediji na Ostrvu prenose da su se Liverpul i Kardif dogovorili o novoj pozajmici, ovoga puta jednogodišnjoj. Grujić je prethodnih šest meseci proveo u Kardifu, a Jirgen Klop smatra da će za Srbina biti najbolje da i dalje skuplja minute u tom timu.

VALENSIJA: "Slepi miševi" žele da vrate Andrea Gomeša. Portugalac je pre dve godine prešao na "Nou Kamp" za 35 miliona evra, a Valensija sada nudi gotovo duplo manje - 18 miliona.

JUVENTUS: Kristijano Ronaldo je stigao u Torino na lekarske preglede! Kada završi tu formalnost, potpisaće četvorogodišnji ugovor vredan 120 miliona evra.

REAL MADRID: "Kraljevski klub" je krenuo po novog golmana! Nije reč ni od Davidu De Hei, ni o Alisonu iz Rome, meta je najbolji golman Mundijala Tibo Kurtoa. Belgijski mediji pišu da se Real Dogovorio s Čelsijem oko transfera i da je cena 35 miliona evra. Mnogi će reći da je to malo para za takvog golmana. Poređenja radi, Roma za Alisona traži duplo više.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija