• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.07.2018

10:17

TRANSFER VRTEŠKA: Konte ima ponudu velikana iz Italije

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Konte ima ponudu velikana iz Italije

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

MILAN: Dojučerašnji trener Čelsija Antonio Konte mogao bi da se vrati u domovinu, jer je dobio ponudu od - Milana. Gazda "rosonera" od pre nekoliko dana je američka kompanija Eliot, koja traže mnogo jače ime za klupu od Đenara Gatuza. Odlaskom iz Čelsija, Konte je postao prva želja Milana.

TORINO: Srpski reprezentativac Adem Ljajić mogao bi ovog leta da napusti Torino u slučaju adekvatne ponude, prenosi Tutosport. Kako se navodi, trener Valter Macari smatra da mu Ljajić nije neophodan i klub će rado saslušati ponude za nekadašnjeg fudbalera Partizana, Fiorentine, Rome i Intera.
Ljajić je na minulom šampionatu sveta u Rusiji odigrao sve tri utakmice za Srbiju, dve kao starter i jednu kao rezerva.

ČELSI: Čelsi je spreman da pusti golmana Tiba Kurtou, ali ne i Edena Azara. Kako tvrde belgijski mediji Real je ponudio za Azara 170 miliona, a za čuvara mreže 55 miliona evra. 

Ipak, malo je verovatno da će as "crvenih đavola" dobiti dozvolu da se preseli u Madrid, nakon dolaska novog trenera Mauricija Sarija i to nekoliko nedelja pred početak Premijer lige.

BAJERN: Kako tvrdi nemački Skajsport Bajern nije zainteresovan za golmana Evrtona Džordana Pikforda. Navodno su Bavarci pratili Pikforda na Svetskom prvenstvu na kojem je sa Engleskom stigao do polufinala. Međutim, po svemu sudeći neće biti ništa od selidbe iz Evertona, bar ne u redove nemačkog giganta. 

CSKA: Aleksandar Golovin nadomak je prelaska u Čelsi. Naime, kako tvrde ruski mediji CSKA je prihvatio ponudu "plavaca" mada su u igri bila još tri giganta: Juventus, Arsenal i Monako. Očigledno je Roman Abramovič odigrao presudnu ulogu i nagovorio 22-godišnjeg zemljaka kome je ponudio petogodišnji ugovor, da karijeru nastavi a Stamford bridžu.  Golovin je načelno dogovorio svoje uslove sa klubom, pa bi već tokom utorka mogao da obavi medicinske preglede. 

SEUL: Doskorašnji napadač Mačve Bojan Matić, karijeru će nastaviti u Koreji. Seul je potvrdio je da je  potpisao jednoipogodišnji ugovor sa centarforom koji je prošle sezone u redovima Mačve postigao 11 golova. Bojanu Matiću je ovo prvi inostrani angažman. Pre Mačve igrao je Sentu, Zemun i Loznicu.

UDINEZE: Liverpul želi ovog leta da okonča saradnju Lazarom Markovićem, kojem je ostalo još godinu dana ugovora. Kako tvrdi Tuto Merkato, za Markovićeve usluge zainteresovan je italijanski Udineze, ali i nekoliko španskih klubova.

LIVERPUL: "Redsi" su kako prenose ostrvski mediji poslali Romi zvaničnu ponudu za golmana Alisona od  70.000.000 evra. Čak 60 miliona ide odmah na račun "vučice", a ostalih 10 će dobiti kroz bonuse. Roma traži pet više, pa nije nemoguće da vidimo i selidbu sjajnog Brazilca u Premijer ligu.

BARSELONA: Katalonci su dobili zvaničnu ponudu za Džerija Minu. Boka juniors ima plan da Kolumbijca dovede na pozajmicu na godinu dana po ceni od pet miliona evra, a da se u ugovor ubaci opcija o otkupu za 10.000.000.  

CENTRAL KOUST: Svetski rekorder u sprintu Jusein Bolt ima veliku želju da započne fudbalsku karijeru i zato je odlučio da dođe na probu u australijski Central Koust Mariners. Jamajčanin, koji ima osam olimpijskih zlatnih medalja, šest nedelja provešće na testu u Australiji. Direktor kluba Šon Milekamp oduševljen je idejom što Bolt ima priliku da se izbori za ugovor u Marinersima.
MILAN:
Kako tvrde italijanski mediji Leonardo  Bonući je vrlo blizu odlaska iz Milana. Mančester junajted je za 31-godišnjeg beka  spreman da plati 30miliona funti.  

MANČESTER JUNAJTED: "Đavoli" su potvrdili da su prodali Dejlija Blinda Ajaksu. Budući saigrač našeg Dušana Tadića, potpisaće sa amsterdamskim "kopljanicima" četvorogodišnji ugovor. Ajaks je za povratak svog nekadašnjeg igrača morao da izdvoji 16 miliona  evra.Ipak, kompletan transfer bi, u zavisnosti od učinka igrača, uz bonuse mogao da dostigne iznos od čak 21 milion evra.

JUVENTUS: "Stara dama" je na dobrom putu da Čelsiju proda Ruganija i to za 50 miliona evra. Štoper će dobiti ugovor na pet godina vredan pet miliona evra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59