• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.07.2018

11:07

TRANSFER VRTEŠKA: Real poslao ponudu Bajernu za igrača!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Real poslao ponudu Bajernu za igrača!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

LION: Ne računaju u Barseloni na Džerija Minu, ali je kolumbijski štoper dobrim igrama na Mundijalu skrenuo pažnju drugih klubova na sebe. Zato je na "Nou Kamp" stigla ponuda iz Liona, koji bi da pozajmi za narednu sezonu igrača, sa opcijom da ga kupi narednog leta.

REAL MADRID: Na adresu Bajerna stigla je ponuda iz Madrida: Real želi Davida Alabu, kojeg je spreman da plati 42 miliona evra PLUS Hames Rodrigez, koji je među Bavarcima kao pozajmljen igrač od "kraljevskog kluba". Čeka se odgovor iz Minhena.

ATLETIKO MADRID: Napadač Milana Nikola Kalinić će naredne sezone igrati na pozajmici u Atletiko Madridu. Hrvatski fudbaler u Madrid dolazi na insistiranje Diega Simeone, a Atletiko će za jednogodišnju pozajmicu platiti 2,5 miliona evra, a na kraju sezone je u obavezi da ga kupi za 17,5 miliona. Podsetimo, Kalinić je bio deo reprezentacije Hrvatske, ali je posle prvog kola i utakmice protiv Nigerije (2:0), izbačen iz tima, jer nije želeo da uđe sa klupe pred kraj utakmice.

ARSENAL: Nova meta menadžera "tobdžija" Unaija Emerija je Kingsli Koman. Arsenal je spreman minhenskom Bajernu da plati 50 miliona evra, ali je pitanje da li će Bavarci pristati.

BAJERN MINHEN: Tijago Alkantara je zatražio od Bavaraca da ga puste nazad u Barselonu. Novi trener Bajerna Niko Kovač je po dolaskuu klub saopštio Alkantari da može da ide, a vezista želi da se vrati u Barselonu. Katalonci traže vezistu posle očekivanog odlaska Andreasa Inijeste i neočekivanog odlaska Paulinja.

MANČESTER JUNAJTED: Pol Pogba želi da napusti Junajted! Gazeta delo Sport piše da Francuz želi da se vrati u Juventus i da zajedno sa Kristijanom Ronaldom napadne trofej u Ligi šampiona. Pogba je pre dve godine prešao iz Juventusa u Junajted za 105 miliona evra, što je taad bio svetski rekord.

LIVERPUL: Italijanski i engleski mediji javljaju da je Alison Beker novi golman Liverpula. "Redsi" će Romi platiti 75 miliona evra, što će biti novi svetski rekord, kada je reč o golmanima. Do sada je rekorder bio Đanluiđi Bufon, za kojeg je Juventus 2001. godine Parmi platio 53 miliona vera.

FULAM: Ekipa koju sa klupe vodi Slaviša Jokanović je blizu realizacije transfera Aleksandra Mitrovića iz Njukasla. Opširnije čitajte OVDE.

BORUSIJA DORTMUND: "Milioneri" su zainteresovani za Vilfreda Zahu. Dortmund je spreman da Kristal Palasu ponudi Andrea Širlea i novac za brzonogog krilnog napadača, prenosi Bild.

ČELSI: Tibo Kurtoa je sve bliži odlasku u Real Madrid, a "plavci" će morati da popune "rupu" ako Belgijanac napusti klub. Prva želja Čelsija je golman Rome Alison, ali Brazilac bi radije u Liverpul, jer "redsi" igraju Ligu šampiona. Plan B Čelsija je Petr Čeh, koji je 2015. godine sa "Stamfor Bridža" otišao u Arsenal.

EVERTON: "Karamele" su krenule u napad na Malkoma. Pregovori sa Bordoom su već započeti, a Everton je za ofanzivnog vezistu ponudio 35 miliona evra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija