• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.07.2018

09:11

NEJMAR RAZREŠIO SVE DILEME! Brazilac o transferu u Real, Mbapeu, Mundijalu...

Fudbal

NEJMAR RAZREŠIO SVE DILEME! Brazilac o transferu u Real, Mbapeu, Mundijalu...

Podeli vest

Brazilski napadač Nejmar konačno je rešio sve dileme o tome da li prelazi u Real, a govorio je i o Mundijalu, Kilijanu Mbapeu, Đanluiđiju Bufonu...

Saga oko Nejmarovog transfera je gotova - Brazilac ostaje u Pariz Sen Žermenu! Ako ne slaže.

- Ostajem. Imam ugovor u Pari Sen Žermenu u koji sam došao zbog izazova, novih stvari i ostvarenja nekih novih ciljeva. U mojoj glavi se ništa povodom toga nije promenilo od prošlog leta - rekao je Nejmar novinarima u Sao Paulu tokom aukcijske prodaje njegove fondacije koja pomaže deci u problematicnim naseljima.

Dugo se govorilo o tome da će Brazilac preći u Real Madrid i da je opsesija predsednika tog kluba Florentina Pereza. Odlazak Ronalda u Juventus otvorio je ta vrata, ali ih je Nejmar zatvorio.

- Mediji stalno nešto spekulišu i pričaju. Dosadili su. Ali predsednik Al Kelaifi zna koliko sam privržen njemu, klubu i navijačima - istakao je Brazilac.

Prošlog leta se pričalo da je Nejmar otišao iz Barselone kako bi pobegao od Lionela Mesija, odnosno kako ne bi bio u senci Argentinca. Sada bi u Parizu, Brazilca mogao da zaseni Kilijan Mbape.

- Mbape je fenomen! Strašan igracč. Znamo to već neko vreme. Treniram sa njim na dnevnoj bazi i vrlo sam svestan koliko kvaliteta ima taj momak. Drago mi je što je osvojio Svetsko prvenstvo - poručio je Brazilac.

Dotakao se i dolaska Đanluidija Bufona u Pariz.

- Biće mi čast da delim svlačionicu sa golmanom kao što je Bufon. Zbog njegove karijere i karaktera. Ima dosta toga da nam ponudi - smatra Nejmar.

Mundijal je bolna tačka za sve Brazilce, pa i za Nejmar. Kraj za "selesao" je bio već u četvrtfinalu, gde su izgubili od Belgije.

- Sa tugovanjem je gotovo. Imamo razloge da budemo tužni, ali i razloge da budemo srećni u životu. Ja biram da budem srećan - zaključio je napadač "svetaca".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija