• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.07.2018

09:35

TRANSFER VRTEŠKA: PSŽ naciljao štopere, Kinezi nude bogatstvo Modriću!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: PSŽ naciljao štopere, Kinezi nude bogatstvo Modriću!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

BEŠIKTAŠ: Rikardo Kvarežma dobio je ponudu iz Kine! Ime kluba za sada nije poznato, ali portugalski mediji prenose da ponuda glasi - 10.000.000 na ime obeštećenja Bešikštašu, odnosno 24.000.000 evropskih novčanica Kvarežmi za trogodišnji ugovor.

ASTON VILA: Tijeri Anri bi mogao da preuzme Aston Vilu! Novi vlasnik kluba iz Birmingema Nasef Saviris želi da dovede Anrija umesto Stiva Brusa.

LACIO: Sergej Milinković-Savić ostaje u Rimu! Šta je razlog, pročitajte OVDE.

PSŽ: Novi trener "svetaca" Tomas Tuhel je označio Džeroma Boatenga kao glavnu metu za štopersku poziciju. Drugi pik je Leonardo Bonući, pa ostaje da se vidi sa kim će se PSŽ dogovoriti, sa Bajernom ili Milanom.

EVERTON: "Karamele" su poslale Barseloni ponudu tešku 25 miliona evra za Lukasa Dinja. Levi bek je od dolaska na "Nou Kamp" rezerva Đordiju Albi i Barsa već neko vreme želi da ga proda. Da li je na pomolu dogovor?

BARSELONA: Katalonci traže golmana, a jedan od kandidata je i srpski reprezentativac Marko Dmitrović. O tome opširnije OVDE.

REAL MADRID: Najbolji fudbaler Mundijala u Rusiji Luka Modrić dobio je neverovatnu ponudu iz Kine! Neimenovani klub, kako tvrde Sportske Novosti, nudi Modriću 40 miliona evra GODIŠNJE samo da dođe u njegove redove! Modrić ima još vremena da odluči da li da prihvati.

BARSELONA: Dvojica stranaca, dve različite priče u Barseloni. Kolumbijski štoper Džeri Mina poručio je da ne želi da ide iz kluba i da će odbiti sve potencijalne ponude, jer želi da se bori za mesto u katalonskom timu. S druge strane, brazilski dek Daglas otići će na jednogodišnju pozajmicu u turski Sivas. 

ROMA: Novo pojačanje stiglo je u Romu! Novac zarađen od prodaje golmana Alisona, "vučica" je uložila u dovođenje krilnog napadača Malkolma, koji stiže iz Bordoa. Roma ga je platila 35 miliona evra, a on će zarađivati 2,5 miliona po sezoni.

TOTENHEM: Najzad neke vesti i sa "Vajt Hart Lejna"! Totenhem je dogovorio prvo pojačanje, pa će ugovor sa klubom za koji dan potpisati Džek Griliš, dosadašnji član Aston Vile. Klub iz Birmingema je za igrača tražio 40 miliona funti, ali je, prema nepotvrđenim informacijama, pao dogovor za dosta manju sumu.

REAL MADRID: Golgeter Reala Karim Benzema mogao bi ovog leta da napusti "kraljevski klub", a kako tvrde italijanski mediji, već je počeo pregovore sa - Milanom. Kako tvrdi "Skaj Italija", čelnici Milana su razgovarali sa agentom Benzeme i dali mu ponudu koja glasi: devet miliona evra po sezoni, do 2022. godine.

VALENSIJA: Napadač Atletika iz Madrida Kevin Gameiro velika je želja Valensije u ovom prelaznom roku, što je potvrdio i predsednik "slepih miševa" Marselinjo Garsija Toral. Valensija je spremna da plati za Francuza 14 miliona evra, plus još tri ako se ostvare određeni bonusi. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija