• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.07.2018

20:57

(FOTO) HARI, NE BRINI ZA PARKING! Sjajan potez lokalaca iz Kejnovog kraja!

Fudbal

(FOTO) HARI, NE BRINI ZA PARKING! Sjajan potez lokalaca iz Kejnovog kraja!

Podeli vest

Kapiten Totenhema i reprezentacije Engleske Hari Kejn ne mora da brine za parking mesto kada odlazi u kraj u kojem je rođen

Svi dobro znamo da je parking mesto u metropolama veliki problem, ali Kejna neće boleti glava kada bude odlazio u kraj u kojem je rođen.

Sjajni napadač je iz severoistočnog dela Londona, a kada bude odlazio u kupovinu u supermarket nedaleko od porodične kuće, neće morati da brine gde će da se parkira.

Ispred lokalne prodavnice ostavljeno je posebno parking mesto za napadača Totenhema i najboljeg strelca minulog Svetskog prvenstva u Rusiji, sa šest golova.

Tu je grafit Harija Kejna uz koji piše "rezervisano", a ostaveljena je i poruka:

- Uvek imaj velike snove. Svaka čast Hariju Kejnu, čiji su snovi počeli u Čingfordu.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija