• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.07.2018

09:40

TRANSFER VRTEŠKA: Everton oborio rekord, Milan kreće po Iguaina

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Everton oborio rekord, Milan kreće po Iguaina

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

ROMA: Šveđanin Robin Olsen zameniće Alisona Bekera ispred gola italijanske Rome. Roma je navodno platila 12 miliona evra za dosadašnjeg golmana Kopenhagena. "Vučica" je prošle nedelje prodala svog prvog golmana Bekera Liverpulu za 72,5 miliona evra. Olsen bi u ponedeljak trebalo da potpiše ugovor i tako postane najskuplji švedski golman u istoriji. 

EVERTON:Brazilac Ričarlison od sledeće sezone igraće za Everton koji će Brazilca platiti  oko 56 miliona evra bez bonusa. Ovo će ujedno biti i novi transfer rekord "karamela" u istoriji, koji je prethodne sezone postavljen dovođenjem Gilfija Sigurdsona iz Svonsija za 45 miliona u koji su bili uračunati bonusi. Sjajan posao za Votford, koji je samo godinu dana ranije platio Brazilca Fluminenseu 11.7 miliona.

MILAN: Na meti "rosonera" je Gonzalo Iguain! Juventus je "okačio" cenu za Argentinca i traži 60 miliona evra. Milan mora da proda Nikolu Kalinića i Leonarda Bonućija ako želi Iguaina. I to mora da uradi brzo, jer je za napadača Juventusa zagrizao i Čelsi.

PSŽ: "Sveci" imaju plan kako da dovedu Miralema Pjanića iz Juventusa. Kako je Rabio na meti "Stare dame", PSŽ je spreman da pošalje Francuza i 30 miliona evra u zamenu za Pjanića.

JUVENTUS: Ukoliko Danijele Rugani ode u Čelsi, novi štoper Juventusa verovatno će postati Stefan Savić, kojeg "Stara dama" želi da dovede iz madridskog Atletika. Crnogorski reprezentativac ima iskustvo igranja u Seriji A, bio je član Fiorentine.

CSKA: Ruski mediji tvrde da je sve gotovo i da će Aleksandar Golovin postati za koji dan novi igrač Čelsija. "Armejci" su imali ponude Juventusa i Monaka, ali izgleda da je presudila želja fudbalera, koji bi da se oproba u Premijer ligi. CSKA će dobiti oko 30 miliona evra za obeštećenje.

BAJERN: Potpuno neverovatna vest: Bajern Minhen želi da dovede golmana Liverpula Lorisa Karijusa! Tragičar finala Lige šampiona, kojem su mnogi prognozirali kraj karijere posle takvih kikseva, mogao bi da pređe u redove nemačkog velikana, koji nudi Liverpulu 12 miliona evra za golmana. Ideja je, navodo, da Karijus bude rezerva Manuelu Nojeru.

Loris KarijusReuters

Loris Karijus

BARSELONA: Katalonski klub želi da dovede Pola Pogbu iz Mančester junajteda, ali menadžer "crvenih đavola" Žoze Murinjo predlaže trampu. On traži da na "Old Traford" pređe Ivan Rakitić, koji je prethodnih godina nezamenjiv u startnoj postavi Barselone. S obzirom na to da je Hrvat pet godina stariji od Pogbe, Englezi očekuju i - doplatu.

LIVERPUL: Srpski reprezentativac Marko Grujić najverovatnije će i sledeće sezone biti igrač Kardifa. U taboru novog premijerligaša ne kriju kako očekuju da će im se Grujić uskoro pridružiti, iako je otišao sa svojim klubom, Liverpulom, na američku turneju. Menadžer Kardifa Nil Vornok rekao je medijima da je ubeđen kako će Srbin biti ponovo deo kluba.

MANČESTER JUNAJTED: Jedan od najboljih igrača reprezentacije Engleske na Mundijalu, štoper Hari Megvajer, mogao bi da se preseli u tabor Mančester junajteda. Kako pišu britanski mediji, Junajted nudi Lesteru 70 miliona evra za Megvajera, a cilj im je da se istovremeno reše nekog od svojih defanzivaca: Krisa Smolinga, Markosa Roha ili Erika Bejlija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija