• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.07.2018

08:53

ZVEZDA NA LEGIJU ILI SPARTAK U 3. KOLU KVALIFIKACIJA LŠ! Opet sa Spartaksom ako ispadne od Suduve!

Fudbal

ZVEZDA NA LEGIJU ILI SPARTAK U 3. KOLU KVALIFIKACIJA LŠ! Opet sa Spartaksom ako ispadne od Suduve!

Podeli vest

Potencijalni protivnik fudbalerima Crvene zvezde u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona biće pobednik meča Legija - Spartak Trnava. Ako ispadne od Suduve, Zvezda će možda ponovo igrati protiv Spartaksa ili La Fjorite

Srpski šampion eliminisao je letonski Spartaks Jurmalu u 1. rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, dok će u drugom morati da bude bolji od Suduve ukoliko želi u narednu rundu kvalifikacija.

Crveno-beli su imali sreće u žrebu, pošto su pre svega izbegli Salcburg i Ludogorec. Legija je prošle godine u kvalifikacijama za Ligu šampiona zaustavljena u trećem kolu od Astane, a potom u plejofu za Ligu Evrope od Šerifa. U ekipi Legije igra Miroslav Radović, nekadašnji fudbaler Partizana, koji je inače kapiten ekipe iz Varšave. Tu je i Marko Vešović, bivši igrač Zvezde. Problem Milanu Borjanu mogli da naprave i bivši napadač Hrvatske i Arsenala Eduardo da Silva, Sebastijan Ščimanski i najskuplji igrač Jaroslav Nježgoda.

Što se Spartaka tiče u timu mahom igraju fudbaleri iz Slovačke. Klub iz Trnave nijednom nije igrao grupnu fazu nekog kontinentalnog takmičenja. U prvoj rundi kvalifikacija za LŠ eliminisao je Zrinjiski, bilo je 1:0 u Trnavi i 1:1 u Mostaru.  Sa klupe ih od ove godine predovodi Radoslav Latal. Nekadašnji trener Spartaka bio je Vladimir Vermezović.

Prve utakmice igraju se 7. i 8. avgusta, dok su revanši na programu 14. avgusta.

Zvezda je dobila i ime potencijalnog rivala ukoliko kvalifikacije u Ligi šampiona okonča u drugom kolu.

Ukoliko se dogodi iznenađenje i Suduva eliminiše crveno-bele, srpski šamion će evropsku sezonu nastaviti u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Zvezdu tamo čeka stari znalac Spartaks Jurmala ili La Fjorita.

Mečevi trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope zakazani su za 9. i 16. avgust.

LIGA ŠAMPIONA 

3. kolo kvalifikacija

Staza šampiona: 

Seltik (Škotska) - Rozenborg (Norveška)/AEK (Grčka)
Salcburg (Austrija) - Škendija (Makedonija)/Šerif (Moldavija)
Crvena zvezda (Srbija)/Suduva (Litvanija) - Legija (Poljska)/Spartak Trnava (Slovačka)
Astana (Kazahstan)/Midtjiland (Danska) - Dinamo Zagreb (Hrvatska)/Hapoel BŠ (Izrael)
Kluž (Rumunija)/Malme (Švedska) - Ludogorec (Bugarska) - Videoton (Mađarska)

Staza nešampiona:

Standard Lijež (Belgija) - Ajaks (Holandija)/Šturm Grac (Austrija)
Benfika (Portugalija) - Fenerbahče (Turska)
Slavija Prag (Češka) - Dinamo Kijev (Ukrajina)
AOK (Grčka)/Bazel (Švajcarska) - Spartak Moskva (Rusija)




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

Боље одмах..Па "Опа"или -Тропа...!

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija