• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.07.2018

21:13

IGRA KAO GO*NO VEĆ PET GODINA! Uli Henes žestoko ispljuvao Mesuta Ozila

Fudbal

IGRA KAO GO*NO VEĆ PET GODINA! Uli Henes žestoko ispljuvao Mesuta Ozila

Podeli vest

Pismo javnosti Mesuta Ozila, u kojem je optužio savez i nemačku naciju za nepošten odnos prema njemu žestoko je razbesnelo prvog čoveka Bajerna Ulija Henesa

Predsednik najvećeg nemačkog kluba je optužio Ozila da glumi žrtvu, kojom se sakriva od kritika javnosti zbog toga što igra katastrofalno za reprezentaciju dug vremenski period.

- Ozil igra kao go*no godinama unazad! Poslednji duel na terenu je dobio još pre 2014. godine. Sve što radi na terenu su dubinske lopte. Sada se krije i glumi žrtvu zbog te neke fotografije - raspalio je Henes, aludirajući na Ozilovu fotku sa predsednikom Turske Erdoganom.

Prvi čovek Bajerna se tu nije zaustavio...

- Kada god smo igrali protiv Arsenala, a bilo je to često poslednjih godina, pravili smo taktiku preko Ozila, jer smo znali da im je on najslabija tačka - rekao je Henes.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija