• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr

24.07.2018

09:39

NOVI USTAŠKI PIR! Tompson će o klanju Srba pevati na Dalićevom dočeku u Livnu!

Fudbal

NOVI USTAŠKI PIR! Tompson će o klanju Srba pevati na Dalićevom dočeku u Livnu!

Podeli vest

Ustaški pevač Marko Perković Tompson, poznat po pesmama u kojima veliča klanje Srba, pevaće na dočeku selektora reprezentacije Hrvatske Zlatka Dalića u Livnu 

Dalić je rođen u Livnu, ali je karijeru i velik dio života proveo u Hrvatskoj. Nakon što je hrvatskom selektoru priređen doček u Varaždinu, gde trenutno živi, u utorak će Daliću biti priređen kako se najavljuje sprektakularan doček u Livnu na gradskom stadionu "Zgona", prenosi Index.hr.

Prema najavama na dočeku se očekuje oko 40 hiljada ljudi. Najavljuju se nastupi Marka Perkovića Tompsona, Mate Bulića, Nine Badrić i drugih. Navodno će sa Zlatkom Dalićem doći i hrvatski reprezentativac Ante Rebić.

Dalić inače obožava ustašu Tompsona, pa je poludeo kada su ga pre nekoliko dana novinari pitali da li je ne njegov zahtev pevao u Zagrebu i Varaždinu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Moka

pre 5 godina

To samo govori koliko su ovi Hrvati jadni duhom, koliko je njihov mozgić ispran i koliko im je duša crna i otrovana!

bubamarica

pre 5 godina

Vise nema sta da se govori na tu temu. Svi znamo koliko nas mrzi i to je to. To ide na njegov obraz.

sonja

pre 5 godina

On je u zivotu nesrecan cim mrznju deli, nista drugo i ne moze od njega da se ocekuje.

tesaa

pre 5 godina

Ne mogu da razumem toliku mržnju i zlobu u čoveku????

caslav

pre 5 godina

oni i nemaju o čemu da pevaju sem o svojim zločinima,..

Baki

pre 5 godina

Dalić je od Livna, gde su počinjeni najveći zločini nad Srbima kojima su ustaše punile jame bezdanke, preko 200 pobijenih iz svakog srpskog sela, samo su preživeli oni koji su otišli u partizane i posle rata se odselili u Surčin i Zemun, jer tamo više života bilo nije i o tome peva Baja Knindža, koji je iz tih krajeva, Livno-Grahovo, oplakuje pobijene Srbe, 'Opet dušman u jame nas baca ...' dok Tompson veliča te iste zločine i zlikovce, tu je razlika.

Dragan R

pre 5 godina

Krajnje očekivano, kada se Oluja i Bljesak slave kao praznici, ovo je sasvim očekivano.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija