• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

24.07.2018

14:11

DOGOVORILI SE KOVAČEVIĆ I KOKEZA: Ruka ruci znači mi  više od ugovora!

Fudbal

DOGOVORILI SE KOVAČEVIĆ I KOKEZA: Ruka ruci znači mi više od ugovora!

Podeli vest

Darko Kovačević obavio je završne razgovore sa predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Slaviškom Kokezom i samo je pitanje dana kada će postati sportski direktor FSS

Bio je ovo treći sastanak nekadašnjeg reprezentetivca sa prvim čovekom srpskog fudbala prenosi Žurnal, pa sada sve na članovima Izvršnog odbora FSS.

Kako isti izvor navodi tokom ove ili najkasnije sledeće nedelje biće janso da li je Kovačević novi sportski direktor. 

– Sastanak je protekao u odličnom tonu, kao i prethodna dva. Dovorili smo se, pružili ruku jedan drugome, a za mene to znači više od ugovora. Na papir bi sve trebalo da se stavi posle sednice Izvršnog odbora. Putujem na nekoliko dana u Atinu. Čim odluka bude ozvaničena počeću da radim – kazao je za Žurnal Kovačević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikola

pre 5 godina

Lepo bogami. Kokeza ostaje, Krstajic ostaje! A ovaj nesrecni Milosevic jedino ide. A trebalo je upravo obrnuto. Kokeza i Krstajic da idu a Milosevic da ostane. Katastrofalna kadrovska politika. Naravno to ce se odraziti i na rezultate reprezentacije.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija