• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.07.2018

09:02

(VIDEO) LUDNICA! Milan i Junajted izveli 26 penala, Liverpul preokrenuo protiv Sitija!

Fudbal

(VIDEO) LUDNICA! Milan i Junajted izveli 26 penala, Liverpul preokrenuo protiv Sitija!

Podeli vest

Mečeve Internacionalnog kupa šampiona obeležio je okršaj Milana i Mančester junajteda, jer su izveli čak 26 penala

Ma meču Milana i Junajteda na "Stabhab" centru u Karsonu posle 90 minuta bilo je 1:1, strelci su bili  Suso i Sančez. Odluka o pobedniku pala je nakon penala. Izvedeno je čak 13 serija da bi na kraju Junajted slavio sa 9:8. 

Junajted je  imao čak tri promašena penala u nizu, Mektomini, Pereira i Bejli se nisu proslavili, u nastavku ni Hamilton nije pogodio sa bele tačke. U u Milanu su podbacili Borini, Suso, Romanjolim Mauri i Kesi, dok je trijumfalno mrežu za "đavole" zatresao Erera.

Nemanja Matić je odmarao na ovoj utakmici, baš kao Aleksandar Kolarov protiv Totenhema u debaklu Rome od 4:1.

Iako je Roma povela u San Dijegu preko Šika u 3. minutu, Ljorente je sa dva gola do 18. minuta preokrenuo, a konačan rezultat je postavljen u prvom poluvremenu, sa još dva gola Lukasa. Drugi deo igre pretvoren je u reviju igrača pošto je izvršeno cak 17 izmena u oba tabora ukupno.

Navijači Juventusa čekaju debi Kristijana Ronalda, a do tada "stara dama" je nadigrala Bajern sa 2:0 u Filadelfiji golovima Favilija u 32. i 40. minutu.

U engleskom derbiju, Mancester siti je poražen od Liverpula sa 2:1, iako je od 57. minuta vodio golom Sanea. Salah je izjednačio, dok je Mane u 94. minutu sa bele tacke presudio. Naš Marko Grujić je igrao od 62. minuta kada je zamenio Klajna. 

Dortmund i Benfika su remizirali sa 2:2, ali su Portugalci u penalima bili bolji sa 4:3.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija