• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.07.2018

23:40

LOTITO UPERIO PRSTOM U KRSTAJIĆA: Sergeju nije pala cena, na SP je igrao na pogrešnoj poziciji!

Fudbal

LOTITO UPERIO PRSTOM U KRSTAJIĆA: Sergeju nije pala cena, na SP je igrao na pogrešnoj poziciji!

Podeli vest

Predsednik Lacija Klaudio Lotito poručio je da Sergeju Milinković-Saviću nije pala cena posle Mundijala, kao i da će Srbin biti prodat jedino u slučaju sulude ponue

Sergej je mesecima unazad igrač oko kojeg se lome koplja. Za vezistu Lacija su zainteresovani, Real Madrid, Barselona, Juventus, Mančester junajted, Čelsi, PSŽ...

- Nikada ga nismo javno stavili na prodaju. Čekamo pravu ponudu i nemamo imperativ da moramo da ga prodamo po svaku cenu ovog leta. Nismo razočarani - rekao je predsednik Lacija Klaudio Lotito.

Posle Mundijala se spekulisalo da je srpskom reprezentativcu pala cena zbog igara u Rusiji. Ipak, prvi čovek Rimljana tvrdi da to nije slučaj.

- Nije odigrao Svetsko prvenstvo ispod očekivanja, samo je stavljen na poziciju koja mu nije bila svojstvena, ni prirodna. Sergej nije na prodaju, iako svaka stvar na svetu ima svoju cenu. Da bismo njega pustili potrebno je da dobijemo stvarno suludu ponudu - objasnio je Lotito i na taj način za lošije igre Milinković-Savića okrivio selektora Srbije Mladena Krstajića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pričao sam

pre 5 godina

Uzalud je Jean hvalio svog "konja". Presuhitrio ga je Myndijal. Taj dečko ne vredi, daleko ispod te cifre. Megalomanske zelje Kežmanove nisu se ostvarile, a to me raduje, jer i ja se podosta razumem u te menadžerske rabote. Prljava je to igra. Mafija.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija