• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.07.2018

10:50

KLOP MESECIMA ĆUTAO, PA ŽESTOKO NAPAO MAŽIĆA! Nemcu srpski sudija kriv za poraz u finalu LŠ!

Fudbal

KLOP MESECIMA ĆUTAO, PA ŽESTOKO NAPAO MAŽIĆA! Nemcu srpski sudija kriv za poraz u finalu LŠ!

Podeli vest

Menadžer Liverpula Jirgen Klop ne može da prežali poraz od Real Madrida u finalu Lige šampiona (3:1), pa je posle nekoliko meseci ćutanja progovorio je o Ramosovim startovima u finalu Lige šampiona prvo nad Mohamedom Salahom, a onda i nad Lorisom Karijusom

 - Da je VAR mogao da se upotrebljava, duel sa Salahom bi bila idealna situacija.Ne kažem da je trebalo da se da crveni karton, ali trebalo je da se konstatuje da je to nemilosrdno. U takvim situacijama mora neko da sudi bolje. Svako ko nije navijač Reala za to bi rekao da je nemilosrdno i brutalno. Nisam siguran da ćemo se ikada susresti sa tako nečim, da jedan igrač udari laktom golmana, a da poput rvača obori najboljeg strelca tima i izbaci ga iz igre i onda dobija utakmicu. To nije normalno. To je ono o čemu treba da se priča - rekao je Kop.

Nemac tvrdi da najbolji srpski arbitar nije imao hrabrosti da sankcioniše Serhija Ramosa.

- Obično ako uradite nešto kao što je to Ramos, bivate kažnjeni. Neko će to videti kako treba i poslati vas van terena na četiri ili pet nedelja. Ali u ovom slučaju, nije bilo ništa. Sudija mora da ima hrabrosti da odluči utakmicu. U finalu to nije bio slučaj, a posle će da pišu o meni da sam loš gubitnik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aca

pre 5 godina

Donekle je Klop u pravu.Samo ko god pokušava da reši prljavštinu iz svog dvorišta prebacujući ga u tuđe doživeće da mu isto stalno vraćaju.Lako je komentarisati šta bi bilo kad bi bilo.Neka veliki treneri dignu glas i na one situacije gde su neki drugi oštećeni i to na glas da ih svi čuju a ne po kuloarima.

trifke

pre 5 godina

Ajde ne seri vi NEMCI ste OLOS cim vam ne ide vama su uvek drugi krivi.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija