• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.07.2018

09:58

TRANSFER VRTEŠKA: Junajted našao štopera u Barsi, Čelsi kreće po Remzija!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Junajted našao štopera u Barsi, Čelsi kreće po Remzija!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

REAL MADRID: Madriđani su Čelsiju ponudili 100 miliona funti za golmana Tiba Kurtou i Vilijana, piše Deljlimejl. Golman "plavaca" otvoreno je rekao da želi da napusti Stamford briž, dok bi navodno Vilijan radije u Barselonu.


MARSEJ: Olivije Žiru karijeru bi mogao da nastavi u Marseju. On je pre samo šest meseci stigao u Čelsi, a po svemu sudeći novi menadžer plavaca Maurisio Sari ne računa na francuskog napadača.


BORUSIJA DORTMUND: Belgijski fudbaler Aksel Vicel pojačaće redove Borusije Dortmund. On u tim Lusijana Favra stiže iz kineskog Tjanđin Kvanžana u transferu vrednom 20 miliona evra. Bivši vezista Zenita bi u ponedeljak trebalo da stigne u Nemačku na lekarske preglede i ukoliko ih uspešno prođe obavezaće se na vernost Dortmundu.

ROMA: Krenula je "vučica" po fudbalera Juventusa. Kako prenose italijanski mediji Roma pokušava da dovede Huana Kvadrada.

TOTENHEM: Ponadali su se navijači Totenhema da bi Geret Bejl mogao da se vrati u klub, ali razočarao ih je menadžer Mauricio Poketino. 
- Mislim da to nije realno -  bio je vrlo jasan Poketino.

NJUKASL: Njukasl je u ozbiljnim pregovorima sa Vest Bromvič Albionom oko dovođenja Salomona Rondona. Venecualeanac ima u ugovoru otkupnu klauzulu od 18.500.000 evra, a menadžer Rafa Benitez smatra da je upravo nekadašnji napadač Zenita i Rubina prava opcija za sledeću sezonu.


MANČESTER JUNAJTED: "Crveni đavoli" će teško do Harija Megvajera i Robijasa Aldervajrelda, pa su našli novu metu. Reč je o defanzivcu Barselone Jeriju Mini, koji je igrao odlično na Svetskom prvenstvu, ali nije u prvom planeu Ernestea Valverdea. 

INTER: Delovalo je da su se "jorgandžije" i Inter dogovorili oko pozajmice a onda i transfera Šimea Vrsaljka, ali je onda posao pokvario Dijego Simeone. Argentinac ne pušta hrvatskog reprezentativca iz kluba.

ČELSI: "Plavci" su do sada izvisili za nekoliko igrača, a nova meta je Aron Remzi. Britanski mediji pišu da je Čelsi spremio 33 miliona evra za vezistu Arsenala.

BAJERN MINHEN: Ponovo je aktuelna priča oko prelaska Roberta Levandovskog u Real. Prema pisanju Marke, Poljak je još jednom ponovio čelnicima Bajerna da želi u Real i gotovo da ih je preklinjao da ga prodaju. Bavarci su za sada srca kamenoga.

PSŽ: "Sveci" su bacili oko na Antonija Marsijala, ali su brzo odustali kada su čuli koliko Mančester junajted traži - 80 miliona evra. Francuz želi da napusti "Old Traford" jer nije zadovoljan statusom kod Žozea Murinja, ali je pitanje ko može da ispuni Junajtedov zahtev.

ČELSI: Gonzalu Iguainu su vrata Čelsija zatvorena. To je jasno posle izjave menadžera Mauricija Sarija.
Iguain? Ne treba mi. Radije ću sačekati pravu verziju Alvara Morate - rekao je Sari.

To znači da će Argentinac najverovatnije u Milan, ako pristane na smanjenje plate.

REAL MADRID: Teo Ernandez, kojeg je Real prošlog leta "ukrao" Barseloni, na pragu je prelaska u Real Sosijedad. Madriđani su spremni da ga pošalju na pozajmicu u San Sebastijan, jer im nije u interesu da "greje" klupu. A pored Marsela se definitivno neće naigrati.

MANČESTER JUNAJTED: Markos Roho je na izlaznim vratima "Old traforda". "Vukovi" su spremni da Junajtedu plate 28 miliona evra, prenosi britanski Telegraf.

MILAN: "Rosoneri" čekaju odgovor Gonzala Iguaina, pošto su se dogovorili s Juventusom. Ali Milan ne gubi vreme, sprema i rezervnu varijantu a to je Radamel Falkao. Sportski direktor Leonardo je već kontaktirao Monako.

BEŠIKTAŠ: Šampion Turske je zainteresovan za Nasera Čadlija. Belgijancu se neigra Čempionšip sa Vest Bromvič Albionom, a i VBA ne želi da daje veliku platu Čadliju, tako da je rastanak sve izvesniji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija