• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

29.07.2018

11:37

LIVERPUL NUDI GRUJIĆU NOVI UGOVOR! Klop "vezuje" Srbina pa ga šalje na pozajmicu!

Fudbal

LIVERPUL NUDI GRUJIĆU NOVI UGOVOR! Klop "vezuje" Srbina pa ga šalje na pozajmicu!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Marko Grujić ima ponudu Liverpula da produži ugovor, a potom bi odmah otišao na novu pozajmicu

Grujić je 2016. godine prešao iz Zvezde u Liverpul, ali se na "Enfildu" nije naigrao. 

Za sezonu i po u Liverpulu je ukupno igrao na 14 utakmica, pre nego što je zimus prešao na šestomesečnu pozajmicu u Kardif.

Spekuliše se da će i nadernu sezonu provesti na pozajmici u istom klubu.

- Liverpul nudi novi ugovor Marku, i to pod boljim finansijskim uslovima. To je jako pozitivna stvar, jer očigledno je da ga cene i da računaju na njega. Žele da se obezbede, jer planiraju da ga pošalju još godinu dana na pozajmicu u Premijer ligu. To je njihovo pravilo - rekao je Zoran Stojadinović, menadžer Marka Grujića.

On je istakao i da osim klubova iz premijer lige postoji interesovanje iz Španije i Francuske.

- Igračima na koje računaju, a kojima je ostalo još dve godine ugovora, odmah nude nastavak saradnje. Ideja je da Marko odigra Premijer ligu ove sezone, mada imamo i opcije iz Francuske i Španije. Izuzetno ih vrednujemo. Na Marku je sada da proceni šta je najbolje za njegovu karijeru. Šta god da odluči imaće moju podršku. Ja sam tu da branim njegove interese i stojim iza njegove odluke - poručio je Stojadinović za Mozzartsport.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
piksi

pre 5 godina

idi gde ćeš igrati momče-nemoj da ti godine prolaze grejući klupu

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17