• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.07.2018

09:45

TRANSFER VRTEŠKA: Prometno u Atletiku, šokantan transfer Sitija!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Prometno u Atletiku, šokantan transfer Sitija!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

INTER: Dolazak Arijasa u Atletiko, otvorio je vrata za prelazak Šimea Vrsaljka u Inter. "Nerazuri" će Atletiku za jednogodišnju pozajmicu platiti 6,5 miliona evra, plus 17,5 miliona ukoliko odluči da narednog leta kupi Hrvata.

ATLETIKO MADRID: "Jorgandžije" su dovele najboljeg igrača Eredivizije u prošloj sezoni. Atletiko je PSV-u za desnog beka Santijaga Arijasa platiti 13 miliona evra.

LOKOMOTIVA MOSKVA: Benedikt Hevedes je postao novi igrač Lokomotive. Ugovor je potpisan na četiri godine. Bovši kapiten Šalkea je obavio medicinske preglede u Rimu, a uskoro bi trebalo da se preseli u Moskvu.

MANČESTER SITI: Pomalo šokantna vest sa "Etihada". Mančester siti je završio transfer 21-godišnjeg defanzivca Cvolea Filipa Sandlera za oko 3.000.000 evra.

BAJERN MINHEN: Napadač Bavaraca Robert Levandovski našao se na meti Čelsija! Njega je novi menadžer "plavaca" Mauricio Sari označio kao prioritet, ali do Poljaka neće biti ni malo lako doći. Bajern je nekoliko puta rekao da Levandovski, za kojeg je već dugo zainteresovan Real Madrid, nije na prodaju.

MILAN: Štoper Milana Gustavo Gomez karijeru nastavlja u Palmeirasu. Odlazi u Brazil na pozajmicu uz obavezu kupovine. Ukupna vrednost transfera je šest  miliona evra: 1,5 miliona evra je pozajmica, 2,5 je vrednost transfera, dok će platiti još dva miliona evra naredne godine.

BARSELONA: Katalonci su ozbiljno  zainteresovani za Simona Minjolea. Minjole će ovog leta sigurno otići iz Liverpula, samo je pitanje – gde? Dok se Barsa samo raspituje, Bešiktaš je uspostavio kontakt s Liverpulom oko belgijskog golmana.

ČELSI: PSŽ ozbiljan je u nameri da dovede Ngola Kantea, pa je ekspresno reagovao prvi čovek Čelsija Roman Abramovič. On je spreman da Kantea učini najplaćenijim igračem u klupskoj istoriji.  Kante će zarađivati više nego duplo od onoga što trenutno dobija. Čelsi je za Kantea spremio 325.000 evra sedmično, odnosno 16.900.000 evra godišnje i ugovor na pet godina! Trenutno zarađuje sedam milion evra po sezoni. 

ZENIT: Vodi se velika borba u Rusiji oko crnogorskog napadača Luke Đorđevića. Fudbaler Zenita je eksplodirao prošle sezone igrajući na pozajmici za Arsenal iz Tule, pa sada CSKA iz Moskve želi da ga dovede, dok bi Zenit da ga zadrži i najzad mu ukaže šansu da se dokaže, posle nekoliko sezona po pozajmicama.

MELBURN VIKTORI: Čuveni japanski fudbaler Keisuke Honda, nekadašnji as CSKA iz Moskve i Milana, nastaviće karijeru u Australiji. On je potpisao ugovor sa Melburn Viktorijem, po kojem će zarađivati 2,9 miliona dolara godišnje.

LIVERPUL: Lazar Marković definitivno nije u planovima Liverpula za narednu sezonu. Menadžer Jirgen Klop ga je precrtao i ne vodi ga na drugi deo priprema u Francuskoj. Marko Grujić je prošao prvu "seču" Nemca,  i dalje je sa ekipom. 

ARSENAL: Lukas Perez će najverovatnije napusti Arsenal ako zainteresovani klub plati "tobdžijama" osam miliona evra. Lacio je baš zagrizao za Španci, a kako tvrde italijaski mediji posao bi uskoro trebalo da bude ozvaničen. Perez je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Deportivu. 

ROMA: Milan bi mogao da ostane bez Susa, navodi Sport Mediaset. Sportski direktor Rome Monći veoma ceni kvalitete španskog fudbalera i spreman je da ponudi 18 miliona evra i  Dijega Perotija kako bi krilnog fudbalera doveo u Rim.

MILAN: Izgleda da želja Masimilijana Alegrija neće biti uslišena! Kako tvrde italijanski mediji, gotovo je završena trampa između Milana i Juventusa, pa će tako Gonzalo Iguain na "San Siro", dok će u suprotnom smeru Leonardo Bonući, koji će se posle samo godinu dana vratiti u redove Juventusa!

PSŽ: Golgeter "svetaca" Edinson Kavani nema nameru da menja klub, iako ga mediji povezuju sa Real Madridom. Novi trener PSŽ-a Tuhel je izjavio kako je razgovarao sa Urugvajcem, a ovaj mu je, kako tvrdi, rekao da jedva čeka da se vrati u klub i počne pripreme.

TOTENHEM: Napokon imaju i "pevci" jednu ozbiljnu želju za letnju pijacu. Na meti Totenhema je Džefri Kondogbija, igrač Valensije, za kojeg španski klub traži oko 75 miliona evra. Pregovori klubova su počeli.

JUVENTUS: Što se tiče trenera crno-belih Masimilijana Alegrija, on nije baš oduševljen idejom da Gonzalo Iguain napusti klub u ovom prelaznom roku.
- Imam samo jednog iskusnog napadača, Iguaina... Ali, ne mešam se u poslove kluba - rekao je Alegri italijanskim novinarima.

VOJVODINA: Dva nova pojačanja stižu na "Karađorđe"! Kako saznaje Mocartsport, crveno-beli dres u narednoj sezoni nosiće Nikola Drinčić, koji dolazi iz Čukaričkog kao slobodni igrač. "Lale" bi trebalo da uskoro sve završe i oko dovođenja talentovanog napadača Spartaka Ognjena Đuričina.

INTER: Prgavi Čileanac Arturo Vidal definitivno napušta Bajern i nova adresa će mu biti - Inter. Prema saznajima Gazete delo sport, Vidal će prvu sezonu u Interu igrati kao pozajmljeni igrač, a narednog leta će ga klub iz Milana otkupiti za 20 miliona evra.

ATLETIKO MADRID: Otac želi da dovede sina! Dijego Simeone senior, trener Atletika iz Madrida, traži od uprave kluba da dovede Dijega Simeonea juniora, golgetera Fiorentine. Madriđani su poslali ponudu "violi" vrednu 40 miliona evra, ali je ona odbijena. Očekuje se da usledi druga... 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija