• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

31.07.2018

16:19

ISTORIJSKA UTAKMICA U NIŠU! Iz Radničkog pred Makabi: Možemo do podviga!

Fudbal

ISTORIJSKA UTAKMICA U NIŠU! Iz Radničkog pred Makabi: Možemo do podviga!

Podeli vest

Fudbaler Radničkog iz Niša Nikola Stanković pred  revanš utakmicu protiv Makabija iz Tel Aviva (četvrtak, 21.00) u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa kaže da Nišlije mogu da dođu  do preokreta koji bi doneo plasman u narednu fazu

- Biće to istorijska utakmica za Niš, a mi iskreno mislimo da možemo da načinio podvig. Puno bi nam značio brzi gol, jer bi onda igrali na krilima publike, a tada je sve moguće. Rezultat jeste nepovoljan, ali ne toliko da ne bi mogao da se stigne pred našim navijačima - rekao je Stanković za klupski sajt.

Fudbaleri Radničkog su u nedelju upisali drugi poraz u samo tri dana. Niški tim je u Beogradu izgubio od Crvene zvezde sa 2:0, u derbiju drugog kola Super lige Srbije, a pre toga je istim rezultatom izgubio u Tel Avivu od Makabija u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

- Moraćemo da popravimo mnoge stvari, jer tamo nije sve funkcionisalo kako treba. Nadam se i da ćemo biti kompletni, mada situacija sa povredama Haskića i Crnomarkovića nije baš najbolja. Uglavnom, mi ćemo dati sve od sebe, potrošiti i poslednji atom snage, a da li će to biti dovoljno, ostaje da se vidi. Makabi je pokazao je kvalitetna i iskusna ekipa i svakako da će se i oni pitati u toj utakmici - kazao je Stanković

Utakmica između Radničkog i Makabija igraće se u četvrtak od 21.00 na niškom Čairu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija