• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.08.2018

10:31

DŽIHADISTI HTELI DA RAZNESU "NOU KAMP"! Španska policija sprečila POKOLJ!

Fudbal

DŽIHADISTI HTELI DA RAZNESU "NOU KAMP"! Španska policija sprečila POKOLJ!

Podeli vest

Islamski teroristi planirali su da raznesu stadion Barselone "Nou Kamp" i to usred utakmice, ali je španska policija sprečila taj masakr

Kako piše španski list "El Periodiko", džihadisti su planirali da 20. avgusta prošle godine izvrše bombaški napad na stadionu "Nou Kamp", za vreme premijerne utakmice u prvenstvu između Barselone i Betisa.

Napad je planirala džihadistička ćelija, koja je odgovorna za napade na španska mesta Las Ramnlas i Kambrils 17. avgusta, u kojima je poginulo 15 osoba, dok je više od 130 povređeno.

Španska policija je istragom utvrdila da se nekoliko članova ove ćelije danima "motalo" oko stadiona "Nou Kamp", što je bilo veoma sumnjivo.

Otkriveno je da je plan ekstremista bio da izvedu isti napad kao što se dogodio u Parizu kod stadiona Sen Deni, kada se jezivi bombaški atak dogodio usred utakmice Francuske i Nemačke.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milko

pre 5 godina

Nema šanse da urade bilo šta na camp Nou. Taj stadion čuva 8 miliona Katalonaca.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija