• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.08.2018

11:28

TRANSFER VRTEŠKA: Napolijeva bomba,  Barsa opet "krade"!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Napolijeva bomba, Barsa opet "krade"!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

JUVENTUS I MILAN: Gotovo je! Leonardo Bonući se vratio u Juventus, a Gonzalo Iguain i Matijas Kaldara su na "San Siru". Obavljeni su lekarski pregledi, potpisani su ugovori, sve je ozvaničeno... Iavršena je italijanska sapunica.

NAPOLI: BOMBA IZ ITALIJE! Napoli je blizu dovođenja Andree Belotija! "SportItalia" je objavila ekskluzivnu informaciju da je napadač Torina na pragu "San Paola".

BARSELONA: Arturo Vidal je blizu "Nou Kampa"! Čileanac je bio na korak od prelaska u Inter, ali se onda umešala Barsa. Katalonci su se dogovorili sa Vidalom i sada ostaje da se dogovore Bajern i Barselona. Ernesto Valverde u Vidalu vidi zamenu za Paulinja. Katalonci su prethodno "ukrali" Romi Malkoma

MANČESTER SITI: Našao je Pep Gvardiola novu metu za njegov Siti! Kako tvrde Francuzi, na listi želja prvaka Engleske je Marko Verati, italijanski vezista koji nosi dres Pariz Sen Žermena. Verati je bio želja Barselone prošlog leta, ali je ostao  u taboru "svetaca".

BAZEL: Novi trener švajcarskog velikana biće Marsel Koler, tvrde nemački mediji. Posle debakla na startu sezone, plavo-crveni već jure novog šefa struke, a izbor je pao na Kolera, koji je prethodno u karijeri vodio Grashopers, Bohum, Keln i bečku Austriju.

JUVENTUS: Leo se vraća kući! Leonardo Bonući je stigao u Torino na lekarske preglede i na potpisivanje ugovora sa Juventusom. Posle godinu dana provedenih u Milanu, koje su bile čisti fijasko, italijanski štoper je ponovo "kod kuće".

REAL MADRID: Čačkanje između Reala i Mančester junajteda se svakodnevno nastavlja i to oko više igrača. Sada je u centru pažnje Entoni Marsijal, za kojeg su zainteresovani Španci, tačnije trener Žulen Lopetegi. Ukoliko francuski fudbaler definitivno ne bude u prvom planu kod Žozea Murinja, Real će reagovati.

ROMA: Španski fudbaler Suso nova je želja Rome. Sportski direktor "vučice" Monći spreman je da plati 35 miliona evra Milanu da dovede napadača. "Rosoneri" navodno traže 40 miliona, tako da postoje velike šanse da se taj transfer dogovori.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija