• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

02.08.2018

16:14

DULE SAVIĆ BRUTALNO ISKREN: Narko FIFA nas je izbacila s Mundijala, a ovdašnje lelemude koji su navijali za Hrvatsku TREBA POSLATI NA LEČENJE!

Fudbal

DULE SAVIĆ BRUTALNO ISKREN: Narko FIFA nas je izbacila s Mundijala, a ovdašnje lelemude koji su navijali za Hrvatsku TREBA POSLATI NA LEČENJE!

Podeli vest

Legendarni centarfor Crvene zvezde Dušan Savić kaže da nikako ne razume one koji su Mundijalu navijali za Hrvatsku, ali je zato siguran da Srbija prosto nije smela da pobedi Švajcarsku

- Definitivno nam je nedostajalo sreće, ali i pravde da prođemo u drugi krug. Ono što je posebno bolno jeste apsolutna krađa i još jedan susret s nepravdom. I to izazvanom namernim gestom nemačkog sudije Feliksa Briha - kaže Dule Savić i dodaje:

- Sve je jasno kad vam signaliziraju iz VAR sobe da pogledate snimak, a vi to odbijete. Svi drugi su gledali snimke, a samo on nije hteo.

SKANDAL VEKA! BRIH UZEO PARE OD ALBANSKE MAFIJE! "Orlovi" nisu slučajno pokradeni na Mundijalu!

Legendarni fudbaler smatra da Srbija u toj utakmici nije imala nikakvu šansu:

- To se sve znalo unapred i videlo se da je odavno određeno ko će biti krivac. Mi nismo imali nikakve veze s nesportskim gestom, a zbog zastave koja je nakratko bila na tribinama, kažnjeni smo devet puta više od njih. Pre početka utakmice skrenuta je pažnja FIFA da u toj reprezentaciji igraju neki koji nisu Švajcarci, već Šiptari i koji nose kopačke sa zastavom Albanije. Da su to ljudi koji su vaspitavani da mrze Srbiju. Imali ste i ono mlataranje onim skraćenim prstima koji služe samo za prodaju semenki i koji kao simbolizuju neke orliće, ali će im ta krila vrlo brzo biti skresana. I za sve to su kažnjeni sa pet hiljada evra. Dobro nam nisu uzeli tri boda, a mogli su i to - kaže on i dodaje:

Reuters

- To je određeno na višem nivou. Oni su svi plaćeni od narko-novca. Sve su to crni fondovi. Zna se kako se to finansira. Od prodaje droge, oružja, trgovine organima, držanjem prostitutki po Italiji.... Setite se da su pre nekoliko godina određeni čelnici FIFA pohapšeni zbog uzimanja mita. Taj novac sigurno nije skinut s nekog računa, pa dat njima, već je reč o tim crnim fondovima. Nije to ništa nepoznato. To oni tako rade.

SRBIJA TUGUJE ZAJEDNO SA RUSIJOM: Samo se šaka kretena zajedno sa Milojkom Pantićem i Čedom Jovanovićem raduje pobedi Hrvata!

Savić je posebno ljut zbog svih koji su u meču između Rusije i Hrvatske najvijali za "kockaste" i misli da nam takva podela uopšte nije terbala. 

- Razumem da neko kome je porodica iz Hrvatske navija za nju, to je ljudski, ali ružno je što su se mnogi iz snobovštine, neke evropejske, pederske i iz autošovinizma dodvoravali na taj način. Što bi rekli mladi, misle da su tako „in". Kao, oni nas vode u Evropu tim razmišljanjem. Imam dobre prijatelje koji su Hrvati i siguran sam da se gade ovoga što je bilo u Zagrebu. Gade se ustaške politike Hrvatske i preselo im je finale zbog ovoga što je bilo posle toga. Ne razumem one koji su navijali za ustašku Hrvatsku. Lelemudi koji iz mržnje krive Srbiju i pljuju je, a onda, da bi se izlečili, navijaju za Hrvatsku. Imaju i oni pravo, ali postoje institucije koje su zadužene za to, samo što su im kapaciteti popunjeni. Mada, reč je o ozbiljnijim slučajevima i trebalo bi pronaći neki krevet i za njih.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slobodan

pre 5 godina

Sve je to tacno, ali ni nasi nisu zeleli pobedu. Koliko su pretrcali u drugom poluvremenu..???? Jako MALO !!!!! I na kraju koga slusaju igraci ? Selektora ili svaki igrac svog menadzera ????

Sir Oliver

pre 5 godina

Sta trabunjas covece?Pogledaj zvanicnu statistiku.Srbija je reprezentacija ciji su igraci u grupnoj fazi pretrcali NAJVISE od svih ucesnika SP!

slobodan

pre 5 godina

Sve je to tacno, ali ni nasi nisu zeleli pobedu. Koliko su pretrcali u drugom poluvremenu..???? Jako MALO !!!!! I na kraju koga slusaju igraci ? Selektora ili svaki igrac svog menadzera ????

amigo

pre 5 godina

onom kupljenom sudiji ,,ne treba vise da radi,,neko ce vec progovoriti koliko je dobio love,,

dusan

pre 5 godina

Наравно да је Савић у праву.

zoran

pre 5 godina

Sta ti nije jasno ako je neko navijao za hrvatsku, navija se za dobar fudbal a ne politiku

Vladimir SUSAC

pre 5 godina

I TAKO CETE PLAKATI NAREDNI 100 GODINA VI TO NIKAD NECETE PREBOLIT JER TO JE ZA VAS NAUCNA FANTESTIKA.

Rade

pre 5 godina

Bravo legendo, iako sam " partizanovac" tebi se moram pokloniti.

surovi

pre 5 godina

Ja još MANJE razumem one koji su navijali za englesku !!! Istu onu koja je htela da u UN progura Rezoluciju da su Srbi Genocidan narod !!!! Mislim ... đubrad su velika i jedni i drugi !!! Ajd Dule opušteno i nemoj sad o nekakvoj mafiji, podmetanju, zaverama .... potrebna je jedna mala, ali stvarno MALA analiza pa da se shvati zašto je smenjen selektor koji je Srbiju odveo na Mundijal !!!

dijego

pre 5 godina

Ma nemoj, da li je bas tako? Ako ste znali pre utakmice da je tako, zasto smo ucestvivali i time dali legitimitet ?

Lala iz Banata

pre 5 godina

Све те то тачно...Као и то, да смо на СВЕТСКО ПРВЕНСТВО у Русију дошли - тотално НЕПРИПРЕМЉЕНИ...!! Ни физички...Нити психички...За то би неко требао да сноси одговорност и поднесе часну ОСТАВКУ.... - ПРЕ СМЕЊИВАЊА...!!... Знате добро на кога мислим...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17