• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.08.2018

18:36

(VIDEO) OVO JE SPARTAAAAAK! Senzacija - Subotičani izbacili Spartu!

Fudbal

(VIDEO) OVO JE SPARTAAAAAK! Senzacija - Subotičani izbacili Spartu!

Podeli vest

Fudbaleri Spartaka iz Subotice plasirali su se u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope

Spartak je u Pragu izgubio 2:1, što je posle pobede Subotičana od 2:0 u prvoj utakmici bilo dovoljno za prolaz dalje. Spartak će u 3. kolu kvalifikacija igrati protiv ekipe Brondbija.

Srpski tim je odoleo napadima u Pragu, u prvom poluvremenu su "golubovi" imali mnogo sreće- Domaćin je pogodio prečku i stativu, pre nego što je Jozev Šural postigao pogodak u 28. minutu.

Sjajan je bio i golman Spartaka Nikola Perić, koji je u nekoliko navrata odlično intervenisao.

U drugom poluvremenu se, posle gola Srđana Plavšića u 66. minutu, činilo da će Česi napraviti preokret i proći dalje, ali onda je usledio šok za domaćina!

Radaković je odgurnuo Đenića u kaznenom prostoru, sudija Sebastijan Koltesku je pokazao na belu tačku, a Bojan Čečarić je  u 75. minutu realizovao penal.

Nekoliko minuta kasnije su navijači Sparte uleteli na teren i utakmica je na kratko prekinuta, a do kraja meča su domaći pokušavali da zatresu mrežu Perića, ali nisu uspeli.

SPARTA - SPARTAK 2:1 (1:0)

Strelac: Šural u 28. - Plavšić u 66. i Čečarić u 75. minutu.

Stadion: "Generali arena". Sudija: Sebastijan Koltesku (Rumunija).

SPARTA: Nita, Čipčiju, Radaković, Kaja, Kosta, Fridek, Kanga, Stančiju, Plavšić, Tete, Šural.

SPARTAK: Petrić, Tekijaški, Kerkez, Ćalasan, Vukčević, Šimura, Jočić, Đuričin (od 56. Đenić), Glavčić, Savković, Čečarić.

TOK MEČA

Drugo poluvreme:

90+5'. Pokušao je Kanga udarcem sa oko 20 metara, ali je lopta otišla preko gola.

Sedam minuta je produžena utakmica!

83'. Stančiju je izveo slobodan udarac, ali je lopta otišla daleko preko gola.

81'. Marčić je dobio drugi žuti karton, i Subotičani će biti sa igračem manje do kraja utakmice.

78'. Utakmica je prekinuta, navijači Sparte su uleteli na teren!Probili su zaštitnu ogradu i ušli na teren. Prišli su im igrači Spate, prvi kapiten Šural i nakon kraćeg razgovora su se vratili na tribinu. Skandalozno je da policije nije bilo nigde, prišli su redari, koji su ispratili navijače van terena, da bi se tek posle nekoliko minuta pojavili i organi reda.

75'. GOL! Spartak je smanjio na 2:1, Čečarić je pogodio sa bele tačke! Prethodno je Radaković odgurnuo Đenića, a sudija Koltesku je pokazao da je penal.

66'. Gol! Dobra akcija domaćina, Fridek je pobegao čuvarima i centrirao sa desne strane, Plavšić je uhvatio volej, a lopta je pogodila u zemlju i završila u mreži. Plavić nije slavio gol koji je postigao protiv tima u kojem je ponikao.

59'. Najbolja prilika za Spartak! Glavčić je lepo prošao, dodao do Marčića, ali je ovaj loše šutirao.

48'. Velika prilika za Spartu! Centrirao je Plavšić, Čipčiju šutirao glavom, Petić odbranio, lopta se odbila do Tetea, koji je tukao pored stative.

Prvo poluvreme:

35'. Zapretio je sada udarcem Kanga, ali je Perić bio na mestu.

28'. Gol! Inicijativa se domaćinu isplatila, strelac je Šural. Posle preče i stative, Sparta je uspela da zatrese i mrežu. Asistent je bio Srđan Plavšić.

22'. Odlična odbrana Perića! Šural je tukao posle centaršuta koji je došao sa leve strane, ali je golman Spartaka sjajno odbranio.

18'. Stativa! Ponovo je sreća bila uz Spartak! Tete je šutirao, ali sada je stativa sačuvala Subotičane.

13'. Mogla je ovo da bude opasna kontra Spartaka, ali je Đuričin izgubio loptu.

5'. Veliki pritisak domaćih i prva velika prilika. Po levoj strani je odlično probio Plavšić i centrirao, na penalu je najviši bio Stančiju, a lopta je posle njegovog udarca pogodila prečku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Prle

pre 5 godina

Bravo, sve cestitke !!! Idemooo daljeeee!!! Jos i Radnicki da prodje...

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija