• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.08.2018

11:38

TRANSFER VRTEŠKA: Selili ga u najveće klubove, a nije dobio nijednu ponudu!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Selili ga u najveće klubove, a nije dobio nijednu ponudu!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

AJNTRAHT: Selili su mediji Hrvata Anta Rebića u brojne velike klubove tokom i neposredno po završetku Svetskog prvenstva, ali u njegovom klubu Ajntrahtu tvrde da on sigurno ostaje u klubu, jer nisu dobili nijednu ponudu za njega! 
- Nijedna ponuda nije stigla u klub za Rebića, tako da nemamo o čemu da pričamo - rekao je sportski direktor Bruno Hibner.

REAL MADRID: Madriđani su ponudili 35 miliona Čelsiju za golmana Tiba Kurtou, ali su "plavci" odbili! U Čelsiju veruju da je to malo para iako Belgijancu narednog leta ističe ugovor. Kurtoa je odbio da produži ugovor sa Čelsijem i ako ne bude prodat, za godinu dana će biti slobodan u izboru novog kluba.

ARSENAL: Aleks Ivobi je potpisao novi ugovor sa "tobdžijama". Reprezentativac Nigerije će na "Emirejtsu" ostati do 2022. godine.


BARSELONA: Izgleda da je na pomolu još jedan veliki transfer ovog leta! Pol Pogba želi da obuče dres Barselone i vidi sebe kao naslednika Andresa Inijeste. Kontakt je već uspostavljen, Pogba se sastao sa direktorom Barse Erikom Abidalom, a sada je glavno pitanje koliko će Mančester junajted tražiti za francuskog reprezentativca.

ČELSI: Fudbaler Kristal Palasa Vilfred Zaha rekao je saigračima da želi da pređe u Čelsi. On je čak poručio da će učiniti sve da izdejstvuje transfer na "Stamford Bridž". 

SEVILJA: Sevilja i Barselona su dogovorili transfer Aleša Vidala. Sevilja će za povratak desnog beka platiti devet miliona evra plus još dva miliona kroz eventualne bonuse.

INTER: Italija i dalje bruji o prelasku Luke Modrića u Inter! Hrvatski fudbaler će navodno reći predsedniku Reala Florentinu Perezu da želi da ide. Razlog je novi izazov u karijeri. Inter Modriću nudi ugovor do 2022. godine, što znači da bi Modrić mogao da završi karijeru u Milanu, jer će tada imati 37 godina. Naravno, ukoliko dođe do transfera. Plata - osam miliona evra po sezoni.

BARSELONA: Katalonci su dogovorili transfer Artura Vidala iz Bajerna! Barselona će Bararcima platiti 30 miliona evra, a Čileanac će zarađivati sedam miliona evra godišnje. Ostaje samo da se ozvaniči.

MANČESTER SITI: Gabrijel Žezus je potpisao novi ugovor sa "građanima" i ostaće na "Etihadu" do 2023. godine. Nije dobio veliko povećanje, pošto je do sada nedeljno zarađivao 100.000 evra, a sada će inkasirati 112.000. 


AL NASR: Klub iz Saudijske Arabije je kupi Ahmeda Musu od Lestera za 28 miliona evra. Musa je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Al Nasrom.

MANČESTER JUNAJTED: "Crveni đavoli" su u potrazi za štoperom i mogli bi da ga nađu u Minhenu. Bajern želi da proda Žeroma Boatenga i ponudio ga je Junajtedu. Cena je 56 miliona evra.

ČELSI: Pao je potpis i na "Stamford Bridžu". Španski internaionalac je produžio ugovor s Čelsije do 2020. godine. Napadač je dobio produžetak saradnje na godinu dana, pošto mu je prethodni ugovor isticao narednog leta.

JUVENTUS: "Stara dama" još nije završila prelazni rok! To je potvrdio potpredsednik Juventusa Pavel Nedved rečima "Nije gotovo". Mediji u Italiji javljaju da se očekuje dolazak jednog veziste, a da su kandidati Pol Pogba i Sergej Milinković Savić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija