• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.08.2018

20:34

MORA SVE PO ZAKONU! Bajern za Nika Kovača dao 2,2 miliona evra, a za Roberta...

Fudbal

MORA SVE PO ZAKONU! Bajern za Nika Kovača dao 2,2 miliona evra, a za Roberta...

Podeli vest

Čuvena braća Niko i Robert Kovač zajedno su sa trenerske klupe Ajntrahta ovog leta prešli u Bajern Minhen, koji je za njihovo dovođenje platio obeštećenje

S obzirom na to da je Niko Kovač bio prvi trener Ajntrahta, šampion Nemačke Bajern je morao da plati 2,2 miliona evra obeštećenja klubu iz Frankfurta.

Međutim, tako gde ide Niko, ide i Robert! On će mu i u Minhenu biti pomoćnik, a za njega je Bajern platio - JEDAN EVRO!

Da, to je istina. Bajern je mogao da ništa ne plati, ali zbog pravnih procedura, složili smo se da nam uplate evro. Naravno da je to urađeno zbog procedura, ali se slažem da je pomalo smešnom - potvrdio je medijima Fredi Bobić, direktor Štutgarta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija