• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.08.2018

10:01

TRANSFER VRTEŠKA: Sad Milan juri Sergeja, Murinjo pokušava da se reši Pogbe

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Sad Milan juri Sergeja, Murinjo pokušava da se reši Pogbe

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

MANČESTER JUNAJTED: Narušeni odnosi Mourinja i Pogbe mogli bi da otvore  vrata  povratku Francuza u Juventus, tvrdi Tuttosport. Mourinjo je, navodno, očekivao da će se vratiti s godišnjeg odmora ranije.  Ali, Pogba je posle uživanja u Los Anđelesu, otišao na odmor u Francusku Polineziju. 

Igrač i trener prošle su sezone bili na ratnoj nozi, navodno čak i ne razgovaraju, pa je rastanak bliži nego što se misli. Pogba ne bi imao ništa protiv povratku u Juventus. Ali Juve prvo mora da proda Miralema Pjanića. Ako od povratka ne bude ništa  Pogba bi mogao u Barselonu

LAJPCIG: Fudbaler Lajpciga Timo Verner je jedan od najtraženijih igrača u Evropi. Liverpul, Arsenal, Bajern, čak i Barselona su se povezivali sa njegovim imenom. Ali, on neće da menja klub. Nemci tvrde da je Verner  zamolio upravu kluba da mu produži ugovor kako bi narednog leta sarađivao sa Julijanom Nagelsmanom, jednim od najperspektivnijih trenera današnjice.

NAPOLI: Napolitanci su našli desnog beka. Kevin Malki će pojačati ekipu Karla Anćelotija. U karijeri je nastupao i za Sent Etjen, Nior i Monako. Lilu će na ime obeštećenja pripasti 11.500.000 evra, a očekuje se da u ponedeljak doputuje  na lekarske preglede.

LIVERPUL: "Redsi" pokušavaju da dovedu Arona Remzija iz Arsenala, tvrdi Dejli ekspres. Velšanin je izjavio da nije siguran da li će ostati u Londonu s obzirom na to mu je ostalo još 12 meseci ugovora sa "tobdžijama", pa je vrlo moguće da dođe do saradnje sa Liverpulom.

ČELSI: Alvaro Morata ostaje u Čelsiju, iako je bilo spekulacija da bi mogao da napusti klub.  On je obavio razgovore sa trenerom Mauricijem Sarijem i dobio je uverenje da ostaje na Stamford Bridžu. 

ESBJEG: Holandski veteran Rafael van der Vart ima novi klub. Iako se nije naigrao u Midtjilendu, uzeo ga je drugi danski klub - Esbjerg. Njemu se baš ne ide u penziju...

MILAN: Italijanski fudbalski gigant Milan uključio se u trku za Sergeja Milinkovića-Savića, prenosi ugledna "La Stampa". Kako se navodi, sedmostruki šampion Evrope ponudio je Rimljanima 40 miliona evra za jednogodišnju pozajmicu, plus obavezan otkup za 80 miliona narednog leta ili 20 miliona i Ðakomo Bonaventura, plus isti otkup od 80 miliona sledeće godine.

BARSELONA: Gotovo je! Arturo Vidal je novi fudbaler Barselone! Munjevito se desio ovaj neočekivani transfer i prgavi Čileanac je spakovao stvari, otišao iz Bajerna i od naredne sezone će biti žitelj i igrač Barselone.

JUVENTUS: Velika konkurencija u Juventusu naterala je Marka Pjacu da se preseli u Fiorentinu. Hrvatski fudbaler će naredne sezone igrati u ljubičastom dresu kao pozajmljeni igrač, a Fiorentina će za to platiti dva miliona evra, s tim što će za godinu dana imati opciju i da ga otkupi za 20 miliona.

FULAM: Nastavlja Fulam da juri super pojačanja! Sada je klub u kojem je trener Slaviša Jokanović, bacio oko na levog beka Real Madrida Tea Ernandeza. Mladi fudbaler nije dobio veliku priliku prošle sezone pored nezamenjivog Marsela, pa engleski "kolibari" žele da ga dovedu na jednogodišnju pozajmicu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija