• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.08.2018

10:00

TRANSFER VRTEŠKA: Hrvat bojkotuje treninge, Kurtoa se dogovorio sa Madriđanima!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Hrvat bojkotuje treninge, Kurtoa se dogovorio sa Madriđanima!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

REAL MADRID: Mateo Kovačić vratio se u Real nakon odmora, ali odbija da trenira dok se ne reši njegov status! Marka sazanje da Mateo odbija poslušnost jer klub ne želi da ga pusti i pored njegove želje da ode jer mu je prekipelo da sedi na klupi, želi karijeru da nastavi u klubu u kojem će igrati.


BAJERN: Mančester junajted poslao je zvaničnu ponudu Bajernu za Džeroma Boatenga, navodno vredna  60.000.000 evra! Bavarci su poručili da da ukoliko dođe dobra ponuda Boateng može da ide, ali sporna je želja fudbalera koji bi radnije u Pari Sen Žermen, prenose nemački mediji.

BARSELONA: Katalonci su baš ozbiljni u nameri da dovedu Pola Pogbu, pa su ponudili  Mančester junajtedu 50.000.000 evra, Džerija Minu i Andrea Gomeša za francuskog reprezentativca. Ali, odgovor je bio "ne". "Đavoli" nisu zadovoljni finansijskim paketom, a do prelaznog roka ostala su samo dva dana pa nemaju dovoljno vremena da mu nađu zamenu. 

EVERTON: Prema pisanju engleskih medija Kolumbijac Jeri Mina (23) na pragu je dolaska u klub iz Liverpula koji finišira dogovor sa Barselonom. "Karamele" će dobiti Kolumbijca za 32 miliona evra. Samo šest meseci se Mina zadržao u Kataloniji, Barsa ga je platila 11.8 miliona evra, pa je ponuda koja je stigla od Evertona u trostruko većem iznosu bila dovoljno ubedljiva da ga španski klub proda već posle pola godine.

BORUSIJA DORTMUND: Belgijski fudbaler i dosadašnji igrač kineskog Tijandjina Aksel Vitsel karijeru će nastaviti u Borusiji iz Dortmunda. Nemački klub je aktivirao otkupnu klauzulu u ugovoru Belgijanca, tako da se on vraća u Evropu.
Vitsel je, kako navodi Borusija, pristao na četvorogodišnji ugovor.
- Nakon Svetskog prvenstva moj cilj je bio sa se iz Kine preselim u Evropu - rekao je 29-godišnji Vitsel.

MILAN: Leonardo, tehnički direktor Milana, obelodanio je da je taj klub odustao od dovođenja srpskog reprezentativca Sergeja Milinković SavićaLeonardo je tokom dana imao sastanak sa Sergejevim menadžerom Matejom Kežmanom, ali transfera ipak neće biti.Zbog prafila finansijskog fer-pleja nećemo moći da dovedemo vrhunskog vezistu. Ako nađemo način u skladu sa pravilima i izvedemo čudo, pokušaćemo da nekog dovedemo, ali možda ne budemo uspeli  rekao je Leonardo. 

TORINO: "Bikovi" su zainteresovani za Maksima Gonalona iz Rome. Gonalonu se ne ide iz Rima, a Torino se ipak nada da će dva miliona evra biti dovoljno da ga "vučica" pusti. 

AL VAHDI: Bivši fudbaler Partizana, Leonardo da Silva Soza, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Al Vahdom, timom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.
- Brazilac Leonardo postao je igrač Al Vahde na dve sezone pošto je uspešno prošao medicinske preglede i potpisao ugovor. Želimo mu mnogo uspeha - stoji na zvaničnom Tviter profilu kluba.

REAL MADRID: "Marka" piše da je Tibo Kurtoa završio posao oko prelaska u Real Madrid. Kurtoa je već obavestio sve u Čelsiju uključujući novog trenera Sarija da napušta klub i da karijeru nastaviti u Madridu. Očekuje se da Čelsi dobije oko 35 miliona evra na ime transfera.

VALENSIJA: Želi Real Madrid da kupi Rodriga od Valensije, ali je dobio po prstima. Čelnici "slepih miševa" su poručili rivalu da može da dobije igrača samo ako plati njegovu otkupnu klauzulu, koja iznosi 107 miliona evra. 

TOTENHEM: Londonski "pevci" bacili su oko na igrača Selte Stanislava Lobotku. On ima otkupnu klauzulu od 35 miliona evra, ali je i na listi želja Napolija, pa Englezi moraju brzo da reaguju. 

INTER: Ništa od prelaske Muse Dembelea iz Totenhema u Inter. Nudio je italijanski klub 25 miliona evra "pevcima" za igrača, ali on je odbio da se preseli u Milano, pa je, za sada, još igrač Totenhema.

BARSELONA: Ode Džeri Mina sa "Nou Kampa"! Kolumbijski reprezentativac je posle godinu dana, tokom kojih skoro da nije ni igrao za Barselonu, dogovorio sve uslove sa Evertonom da pređe na "Gudison" i potpiše petogodišnji ugovor. Španski velikan će na ime obeštećenja dobiti 30 miliona evra. Čeka se da se potpiše ugovor.

VEST HEM: Na pomolu je trampa između Vest Hema i Barselone. Španski klub želi da dovede tinejdžera Domingosa Kinju, koji je član "čekićara", dok bi Englezi da uzmu Andrea Gomeša, vezistu kojeg Barselona ionako želi da se oslobodi. Gomeša je Barsa dovela 2016. godine za 55 miliona evra, ali sada ne može da izvuče ni blizu te sume.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija