• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: La Stampa

06.08.2018

13:14

SERGEJ SVE BLIŽI MILANU! Sastančili Leonardo i Kežman...

Fudbal

SERGEJ SVE BLIŽI MILANU! Sastančili Leonardo i Kežman...

Podeli vest

Svakim danom Sergej Milinković-Savić je sve bliži Milanu, tvrde italijanski mediji

List La Stampa objavio je da je generalni menadžer Milana Leonardo bio u nedelju popodne u Rimu, gde je imao sastanak sa Matejom Kežmanom, koji zastupa Sergeja.

Srpski fudbaler je u poslednja tri meseca povezivan sa brojnim klubovima, ali izgleda da je Milan najkonkretniji.

"Rosoneri" su spremni da plate 40 miliona evra za jednogodišnju pozajmicu, a da narednog leta otkupe Sergeja sa dodatnih 80 miliona. To je ujedno suma, 120 miliona, koliko Lacio traži za srpskog fudbalera.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 5 godina

Nista od toga nije istina,svi koji su bili zainteresovani pre SP su odustali,njegova cena nikada nije bila visa od 50 miliona,sada je tesko da ode bilo gde za vise od tih para a ovo sto se montira i pise nema veze sa vezom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija