• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.08.2018

10:14

TRANSFER VRTEŠKA: Konačno je gotova saga - Kurtoa u Realu, Kovačić u Čelsiju!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Konačno je gotova saga - Kurtoa u Realu, Kovačić u Čelsiju!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

MANČESTER JUNAJTED: Potez očajnika!? Žoze Murinjo će itgleda izvisiti za Žeroma Boatenga i Harija Megvajera, pa se okrenuo Kurtu Zumi! Junajted je kontaktirao Čelsi u želji da dovede Zumu, i ima rok do 18 časova u četvrtak.

ČELSI: Kurtoa je iz Londona otišao u Madrid, a u suprotnom smeru je otišao Mateo Kovačić! Hrvatski reprezentativac će narednu sezonu provesti na pozajmici u Čelsiju!

REAL MADRID: Gotova je velika letnja transfer saga - Tibo Kurtoa je novi golman Reala! Madriđani su postigli dogovor sa Čelsijem, pa je belgijski čuvar mreže potpisao šestogodišnji ugovor s Madriđanima.


REAL MADRID: Luka Modrić je sat vremena pre ostatka ekipe napustio trening centar. Španski mediji pišu da je u društvu menadžera Vlade Lemića otišao na sastanak sa Florentinom Perezom. Tema je transfer u Inter.

VOTFORD: Bombastična vest sa Ostrva - "stršljenovi" su ponudili 60 miliona evra PSŽ-u za Gonzala Guedeša! Međutim, Portugalac želi da se vrati u Valensiju, gde je igrao na pozajmici prošle sezone. Guedeš nije u planovima trenera Tomasa Tuhela, tako da je odlazak izvestan. Samo je pitanje gde?

ČELSI: Nabil Fekir je odbio da pređe u Čelsi jer želi u klubkoji igra Ligu šampiona! Prethodno su se Lion i Čelsi dogovorili, ali napadač ne želi na "Stamford bridž".

EVERTON: Doskorašnji vezista Šahtjora Bernard stigao je u trening centar Evertona, gde će posle lekarskih pregleda potpisati ugovor sa "karamelama. Bernarda su još želeli Milan i Čelsi.

MANČESTER JUNAJTED: Iz minuta u minut se menjaju informacije kada je reč o prelasku Žeroma Boatenga u Junajted. Boateng čas hoće, čas neće na "Old Traford". Skaj Sport piše da defanzivac Bajerna ipak želi kod Žozea Murinja, a da bi Junajted Nemca mogao najpre da dovede na pozajmicu.


MILAN: Švajcarski fudbaler Rikardo Rodrigez mogao bi, ipak, da napusti Milan i preseli se u Pariz Sen Žermen, ali pod uslovom da u suprotnom smeru krene Nemac Julijan Draksler, prenose italijanski mediji. Kako se navodi, novi generalni direktor "rosonera" Leonardo nakon što mu je postalo jasno da ne može da se uključi u trku za Sergeja MIlinkovića-Savića okrenuo se 24-godišnjem Nemcu, sa idejom da prvo dođe na pozajmicu uz otkup narednog leta.

ČELSI: Hrvatski fudbalski reprezentativac Mateo Kovačić napustio je Real Madrid i doputovao u London da završi transfer u Čelsi, javlja Skaj Sport. Čim prođe lekarske preglede Kovačić će potpisati pozajmicu sa obaveznim otkupom na kraju sezone. U drugom smeru će Tibo Kurtoa, plus 35 miliona evra, kao deo trampe dva kluba.

FULAM: Klub Slaviše Jokanovića nastavlja da juri pojačanja! Poslata je ponuda Selti vredna devet miliona evra za desnog beka Huga Mala. Čeka se odgovor kluba iz Viga.

LESTER: Dvojicu novih štopera dovele su "lisice"! Za Lester će sledeće sezone igrati Hrvat Filip Benković, koji je kupljen od Dinama za 13 miliona evra, kao i Turčin Čaglar Sojunču, doveden iz Frajburga.

NAPOLI: Novo lice u Napoliju! Klub sa juga Italije je doveo Kevina Malkuija, dosadašnjeg beka francuskog Lila. On je pre samo godinu dana prešao iz Sent Etjena u Lil, u transferu vrednom 800.000 evra, a Napoli je sada za njega platio 11,5 miliona.

TOTENHEM: Ostali su "pevci" kratkih rukava! Džek Griliš je trebalo da pređe u Totenhem, ali mu je danas uprava Aston Vile saopštila da će, ipak, ostati u klubu i za ovu sezonu.

VULVSI: Mladi španski fudbaler Adama Traore napustio je Midlzbro i potpisao za Vulverhempton, saopštio je novi engleski premijerligaš. Transfer je vredan 23 miliona evra, što je novi klupski rekord, a ugovor je potpisan na pet godina. Traore je ponikao u Barseloni, gde je odigrao samo četiri utakmice, a pre Midlzbroa bio je na pozajmici u Aston Vili.

STOUK: Bez obzira na to što su mu gotovo propale dve poslednje sezone, Bojan Krkić i dalje nema problem da nađe novi klub. Za igrača Stouka zainteresovani su i Porto i Benfika, a Englezi nemaju ništa protiv da ga prodaju, naprotiv, pošto je ionako dve godine proveo na pozajmicama.

ČELSI: Španac Kepa Arizabalaga postaće najskuplje plaćeni golman u istoriji fudbala, jer je Čelsi aktivirao otkupnu klauzulu od 80 miliona evra iz ugovora Atletik Bilbaa. Španski As javlja da je Kepa otputovao u London da kompletira transfer i sruši rekord Brazilca Alisona Bekera, koga je Liverpul u julu platio 75 miliona Romi. Istovremeno, Čelsi ostaje bez prvog čuvara mreže Tiba Kurtoe zato što je blizu da se sklopi posao sa Real Madridom za 35 miliona. Kurtoi ističe ugovor sledećeg leta, pa je Čelsi primoran da ga pusti i zaradi novac od obeštećenja.

ARSENAL: Hrvatski fudbaler iz redova Bešiktaša Domagoj Vida sve je dalji od duela sa Partizanom u Ligi Evrope. I teško da će zažaliti zbog toga, pošto Englezi tvrde da će preći u Arsenal u poslednjim satima prelaznog roka u toj zemlji. Vida je pre Bešiktaša igrao za Dinamo iz Kijeva.

EVERTON: Umesto Džerija Mine, odbranu Evertona mogao bi da pojača - Markos Roho. Argentinac iz Mančester junajteda je prva želja "karamela" i taj posao bi lako mogao da se završi do kraja letnje pijace.

BEŠIKTAŠ: Pored Domagoja Vide, još jedan igrač Bešiktaša je na korak od transfera u Englesku - Alvaro Negredo. Španski napadač je na listi želja Kardifa, koji je spreman da za njega plati 3,5 miliona evra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija