• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.08.2018

10:49

TRANSFER VRTEŠKA: Modrić presekao, Milan sad hoće Marsijala!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Modrić presekao, Milan sad hoće Marsijala!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

REAL MADRID: Luka Modrić je doneo odluku o tome gde će nastaviti karijeru, ako je verovati madridskim medijima - Marki i Asu. I jedni i drugi su objavili da je Hrvatski reprezentativac odlučio da ostane u Realu! Modrić će potpisati novi ugovor, po kojem će zarađivati 10 miliona evra godišnje, umesto dosadašnji osam.

MANČESTER JUNAJTED: Žoze Murinjo je kapitenskom trakom pokušao da ubedi Pola Pogbu da je ostanak u klubu pravi izbor. Menadžer "crvenih đavola" je Pogbu učinio kapitenom ne bi li ga ubedio da odustane od prelaska u Barselonu. Francuz je navodno već dogovorio lične uslove sa Kataloncima.

LACIO: Nova informacija kada je reč o Sergeju Milinković-Saviću. Rimljani su odredili rok do kada je moguće da zainteresovani klubovi kupe srpskog reprezentativca. Opširnije o tome OVDE.

MILAN: "Rosoneri" žele Antonija Marsijala! Ovu informaciju preneo je italijanski Tuto Merkato, ali se ne zna da Francuza žele da dovedu na pozajmicu ili da ga kupe. Prva varijanta je izvesnija jer Milan sigurno ne može da plati onoliko koliko Mančester junajted traži, a to je 80 miliona evra.

EVERTON: "Karamele" su iz Čelsija na pozajmicu dovele Kurta Zumu. Defanzivac, za kojeg se interesovao i Mančester junajted, će narednih godinu dana nositi dres tima sa "Gudisona".

AJNTRAHT:  Jedan od otkrovenja Mundijala u Rusiji Hrvat Ante Rebić odlučio je da ostane u Ajntrahtu iz Frankfurta i odbaci brojne ponude, saopšteno je na sajtu kluba. Hrvatski fudbaler odlučio je da produži ugovor sa Frankfurtom na godinu dana dužu saradnju, do leta 2022. godine.
- Rebić je sigurno jedan od najvećih otkrovenja Svetskog prvenstva, ne moramo da sakrivamo činjenicu da ga mnogi žele, ali uspeli smo da zadržimo takvog igrača koji se može opisati i kao tinejdžer - rekao je sportski direktor kluba Fredi Bobić.

ČELSI: Eden Azar neće ovog leta napustiti Čelsi, definitivno ostaje na "Stamford bridžu". Ovu odluku medijima je saopštio menadžer Čelsija Maurisio Sari.

TOTENHEM: Ako Luka Modrić napusti Real Madrid, Kristijan ErIksen bi mogao da dođe na "Santijao Bernabeu", tvrde engleski mediji. Barselona i Pari Sen Žermen prate razvoj situacije, a Totenhem ga sigurno neće pustiti ispod 110 miliona evra.

AL KADISIJA: Nekadašnji golgeter Crvene zvezde, Partizana i Vojvodine Abubakar Oumaru potpisao je za klub koji trenira Aleksandar Stanojević - Al Kadisiju. Abubakar je potpisao ugovor na godinu dana, a u  klub iz Saudijske Arabije stigao je kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa kineskim drugoligašem Šenženom, u čijem je dresu dao 24 gola.

REAL MADRID: Madriđani su se po svemu sudeći dogovorili sa  Tijagom Alkantarom. BajerN neće praviti problem jer Tijago može da napusti klub ovog leta ako za njega plate  80.000.000 evra.

KRISTAL PALAS: Roj Hodžson je produžio ugovor sa Kristal Palasom. Ostaće veran klubu do juna 2020. godine.

MALAGA: Malaga je dovela senegalskog reprezentativca Alfreda Ndiajea na pozajmicu iz Viljareala. On je prošle sezone igrao u Vulvsima kao pozajmljen igrač.

MANČESTER JUNAJTED: Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo ističe da se Pol Pogba srećan priključio pripremama kluba.
- Iz moje perspektive, Pogba je u ponedeljak došao srećan, ponosam i sa velikom željom da radi. Međutim, tek mi predstoji razgovor s njim. Treba da vidim kako je fizički i psihički. To je isti razgovor koji ću imati i sa Jangom, Felainijem i Lingardom. 

REAL MADRID: Za petak je dogovoren sastanak Luke Modrića i Realovog predsednika Florentina Pereza, na kojem će Hrvat zatražiti odlazak u Inter. , koji, pak, upravo danas u punom sastavu dolazi u Madrid. Modriću u Realu zarađuje  6.500.000 evraa "neroazuri" mu nude platu od 10.000.000 evra u naredne četiri godine, a onda da mu posredstvom svojih vlasnika omoguće transfer u Kinu i da na Dalekom istoku zadrži ista primanja za još dve godine. To znači da bi u narednih šest sezona Luka inkasirao 60.000.000 evra. Ne čudo onda što želi da napusti Madrid.

BARSELONA: Prelazni rok u Engleslk je završen ali Barselona i dalje planira dovođenje Pola Pogbe! Mundo Deportivo tvrdi da je Barselona spremna da čeka do 31. avgusta kako bi završila posao, jer Pogba insistira na odlasku sa Old Traforda. 

LACIO: Torinski Tutosport najavljuje fudbalski rat Juventusa i Reala za Sergeja Milinković Savića. Florentino Perez se navodno sprema za ozbiljnu ofanzivu.Takođe,   Republika tvrdi da je uprava Lacija postavila ultimatum Mateji Kežmanu i ostalim posrednicima u mogućem transferu da do nedelje dostave konkretne ponude, ili će Sergej biti "uklonjen" sa tržišta. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija