• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.08.2018

18:40

NISAM DEDA MRAZ I NE POKLANJAM NIŠTA! Jokanović objasnio da ko njega nema privilegovanih!

Fudbal

NISAM DEDA MRAZ I NE POKLANJAM NIŠTA! Jokanović objasnio da ko njega nema privilegovanih!

Podeli vest

Menadžer Fulama Slaviša Jokanović rekao je pred početak nove sezone da niti jednom igraču nije zagarantovano mesto u timu

Jokanović je vratio Fulam u Premijer ligu iz Čempionšipa, a onda tokom prelaznog roka potrošio više od 120 miliona evra kako bi pojačao tim.

Dovedeni su između ostalih Aleksandar Mitrović, Andre Širle, Lusijano Vijeto, Andre-Frank Zambo Angisa, Kalum Čejmbers, Timoti Fosu-Mensa, Žan Mišel Seri...

- Nisam Deda Mraz - ne postoje pokloni. Igrači moraju da se bore za svoje mesto u timu. Fokusiran sam na naporan rad i volim da idem korak po korak. Važno je pokazati želju i ambiciju da ostanemo tu gde jesmo. Gradimo tim koji treba da bude konkurentan na ovom nivou - rekao je Jokanović. 

Za kraj, Jokanović ističe da klub neće samo učestvovati u Premijer ligi, već stalno ići na pobedu. 

- Mnogo smo uložili tokom prelaznog roka i nadam se da ćemo od toga odmah videti benefit. Srećan sam jer su naši navijači zadovoljni i učinićemo sve da ih obradujemo. Uzbuđen sam, naš cilj je uvek isti - osvojiti tri boda - zaključio je srpski stručnjak. 

Fulam sezonu u Premijer ligi počinje u subotu od 16 časova, kada će na "Krejven Kotidžu" dočekati Kristal Palas.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

Могао би ипак да им"поклониш".... - Пажње...!? Ипак смо ПРАВОСЛАВЦИ...!! Толико...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija