• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.08.2018

20:06

LACIO POSTAVIO KRAJNJI ROK: Ako hoćete da kupite Sergeja, to morate da uradite do nedelje!

Fudbal

LACIO POSTAVIO KRAJNJI ROK: Ako hoćete da kupite Sergeja, to morate da uradite do nedelje!

Podeli vest

Lacio je odredio krajnji rok za mogući odlazak Sergeja Milinković-Savića, a to je nedelja. Cena je 120 miliona evra...

Prema pisanju italijanskih medija, Lacio je odredio nedelju 12. avgust kao poslednji dan u kojem bi transfer srpskog reprezentativca mogao da bude obavljen. 

U suprotnom Sergej će i naredne sezone nositi dres nebesko-plavih. Iz Lacija su poručili Milinković-Saviću i njegovom menadžeru Mateji Kežmanu da moraju da iznesu konkretnu ponudu koju su dobili, ili igraču neće biti dozvoljeno da napusti klub. 

Prelazni rok u Premijer ligi je završen 9. avgusta, pa se sada lista klubova koja bi mogla da priušti skupocenog igrača svela na Real, Juventus i PSŽ.

Predsednik Lacija Klaudio Lotito je nedavno naglasio da zvaničnu ponudu za srpskog fudbalera nije dobio.  


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija