• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.08.2018

11:01

TRANSFER VRTEŠKA: Bivši trener Zvezde na klupi Legije, Balde u Interu!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Bivši trener Zvezde na klupi Legije, Balde u Interu!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

SEVILJA: Lome se koplja oko Stivena N'Zonzija. Roma je dogovorila uslove sa igrače, ali Sevilja i dalje "zateže". Klauzula iznosi 40 miliona evra, "vučica" nudi 25, a španski mediji pišu da bi 30 miliona zadovoljilo apetite Andalužana. Ukoliko se klobi dogovore, N'Zonzi će potpisati četvorogodišnji ugovor vredan tri miliona po sezoni.

LACIO: Juventus će u finišu prelaznog roka najvetovatnije ponovo napasti Sergeja Milinković-Savića. Tako je naredio Kristijano Ronaldo. Opširnije o tome OVDE.

LEGIJA: Novi trener Legije je Rikardo Sa Pinto! Bivši trener Crvene zvezde je sa poljskim velikanom potpisao trogodišnji ugovor.

INTER: Keita Balde je novi fudbaler Intera! "Nerazuri" su Monaku platili šest miliona evra za jednogodišnju pozajmicu, a sledećeg leta će napadača moći da otkupe ako iskeširaju još 30 miliona.

OLIMPIK: Francuzi ne žele da pozajme  Totenhemuna godinu dana iskusnog napadača 33-godišnjeg Fernanda Ljorentea .

STOUK: Bojan Krkić mogao bi da napusti Ostrvo. Porto i Benfika zainteresovani su za nekadašnjeg igrača Barselone. 

LEGANES: Mladi vezista Real Madrida 20-godišnji Oskar Rodrigez otišao je na pozajmicu u Leganes. Oskar ima ugovor sa "kraljevskim klubom" do 2013. godine

ATLETIKO MADRID: Urugvajski reprezentativac Dijego Godin produžio je ugovor sa Atletiko Madridom do 2021. godine. Godin je samo pre nekoliko dana odbio ponudu Mančester junajteda. Atletiko je novim ugovorom za Godina takođe uklonio i otkupnu klauzulu od 20 miliona evra zbog koje je i bio interesantan "crvenim đavolima", ali i Juventusu.

LACIO: Sergej Milinković Savić će po svemu sudeći ostati u Laciju, ali se  očekuje da potpiše novi ugovor. Trenutni ugovor mu ističe 2022. godine, a kako prenose italijanski mediji, on će biti produžen na još godinu dana. Sergej je u centru pažnje od početka prelaznog roka. Selili su ga u Juventus, Real Madrid, Milan...ali je prvi čovek Rimljana Klaudio Lotito tražio za Srbina navodno 150 miliona evra.

ČELSI: Vilijana žele Real Madrid i Barselona, a on je otkrio zašto je ostao u Čelsiju. 

- Zato što je otišao Antonio Konte. Da je on ostao u Čelsiju, ja bih sigurno otišao u neki drugi klub - izjavio je Vilijan.

PSŽ: Adrijen Rabio bi do kraja prelaznog roka ipak mogao da napusti Pariz. Tomas Tuhel, novi trener francuskog šampiona nije siguran u sudbinu Rabia, koji je nezadovoljan trenutnim statusom u timu i to ne krije. Milan i Juventus bi vrlo rado videli ovog 23-godišnjeg igrača u svojim redovima. Juventus se odavno interesuje za Rabioa, dok je njegof fan i sportski direktor Milana Leonardo. Međutim, u priču se uključila i Barselona.

FENERBAHČE: Turski mediji tvre da je Fenerbahče zainteresovan za Divoka Origia, dok je jedna od varijanti za zadnju liniju Markos Roho iz Mančester junajteda. Fener je od zvučnih imena do sada angažovao Andrea Ajua i Islama Slimanija, obojicu na pozajmicu.    

NICA: Mario Baloteli će do kraja prelaznog roka skoro sigurno napustiti Nicu, potvrdio je trener kluba Patrik Viera.

- On želi da ode. Mi ne želimo igrača nije nije zadovoljan, hoćemo fudalera koji želi da napreduje sa nama. Situacija se složena, ali će klub sve uraditi da mu pomogne. 

MANČESTER JUNAJTED: Mladi napadač Mančester junajteda 22-godišnji Džejms Vilson otišao je u škotski Aberdin na jednogodišnju pozajmicu.

PSŽ:  Sportski direktor "svetaca" Antero Enrike u stalnom kontaktu sa Stivenom Nzonzijem iz Sevilje. Za reprezentatica Francuske se zanima i Roma, njemu se ide iz Andaluzije, ali je problem što klub traži 40 miliona evra.    

BARSELONA: S obzirom na to da je posao s Lukom Modrićem  propao, u Interu se okreću drugim rešenjima. Jedno od njih bi moglo biti i Barselonin vezista Rafinja.On je proveo poslednjih šest meseci na pozajmici u Interu, a na 17 mečeva  upisao je tri asistencije i dva pogotka. Inter ga želi opet, ali 25-godišnjak ne bi da ide na pozajmicu. Problem je sad u Barseloni koja ne odstupa od dogovorenih 40 miliona evra za otkup. Inter pokušava da spusti cenu, ali Katalonci ni da čuju. 

HSV: Filip Kostić je navodno odbio da putuje sa ekipom u Sendhauzen ali se u ponedeljak pojavio na treningu HSV-a. Mora da ispunjava profesionalne obaveze i čeka ponudu kako bi napustio redove drugoligaša.

PSŽ: Valensija i PSŽ sve su bliže dogovoru oko transfera Gonzala Guedeša. Valensija i Guedeš su se dogovorili, a klubovi i dalje pregovaraju oko detalja. Opcije su 50 miliona evra  plus 15-20 posto od idućeg transfera, a druga je jednogodišnja pozajmica uz opciju otkupa po istim uslovima

INTER: Fudbaler Intera Žoao Mario dogovorio je sve uslove sa Betisom i uskoro bi trebalo da postane novi fudbaler seviljskog kluba.Betis ga želi na pozajmicu sa pravom otkupa po određenoj ceni. Milanski klub je 25-godišnjeg fudbalera doveo iz Sportinga za 40 miliona evra, ali teško da će uspeti da povrate veći deo novca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija