• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.08.2018

12:10

SLOVACI  STREPE OD ZVEZDE, ALI SE UZDAJU U NAVIJAČE: Znamo ko nam je protivnik!

Fudbal

SLOVACI STREPE OD ZVEZDE, ALI SE UZDAJU U NAVIJAČE: Znamo ko nam je protivnik!

Podeli vest

Spartak iz Trnave ima odličnih 1:1 iz prve utakmice u Beogradu pred revanš meč sa Crvenom zvezdom u utorak (20.30, Arena1)

Crveno-belima pred punim tribinama u duelu u Trnavi za prolaz dalje biće neophodna pobeda ili remi, uz najmanje dva postignuta gola. Pred crveno-belima jeste težak zadatak, ali ne i nemoguć.

Slovaci čvrsto stoje na zemlji, a napadač Marek Bakoš kaže da su crveno-beli favoriti i u revanš susretu.

- Znamo protiv kakvog protivnika igramo. Zvezda je favorit, ništa ne menja rezutat iz prve utakmice. Imamo svoj cilj, više samopozdanja, ali ćemo igrati našu igru - rekao je Bakoš za slovačke medije.

Imaće ekipa iz Trnave ovog puta mnogo veću podršku sa tribina, stadion je rasprodat.

- Biće teže nego u prvoj utakmici - jasan je vezista Spartaka Erik Grendel. 

Fabian Mesen Mesenbek uzda se u podršku navijača.

- Igrati kod kuće, pred punim tribinama je nešto posebno za nas

Ako izbaci Spartak, Zvezda će za plasman u Ligu šampiona najverovatnije igrati protiv Salcburga, koji je u prvom meču ubedljivo savladao Škendiju (3:0). U slučaju neuspeha, Crvena zvezda će imati priliku da dođe do grupne faze Lige Evrope, a rival u plej-ofu će joj po svemu sudeći biti Olimpija iz Ljubljane.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija