• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.08.2018

20:53

PIKE POKRENUO LAVINU! Od "crvene furije" se oprostio i David Silva!

Fudbal

PIKE POKRENUO LAVINU! Od "crvene furije" se oprostio i David Silva!

Podeli vest

Španski vezista David Silva odlučio je da završi reprezentativnu karijeru posle 12 godina igranja za nacionalni tim

Pike je u ponedeljak zvanično saopštio da se povlači iz nacionalnog tima, a izgleda da je on samo prvi u nizu igrača koji će u reprezentativnu penziju.

Na isti korak se odlučio i sjajni vezista David Silva.

- Ponosan sam na ono što sam ostvario sa reprezentacijom, odluka da se povučem je jedna od najtežih u karijeri. Živeo sam i sanjao sa ovim timom. Taj period ću pamtiti zauvek. Državni tim mi je dao sve i pomogao mi da porastem kao igrač. Odlazim ponosan i srećan - napisao je 32-godišnji fudbaler Mančester sitija u oproštajnom pismu.

Sjajni fudbaler je za "crvenu furiju" debitovao 2006. godine i od tada je bio neizostavni deo velikih uspeha koje je ta selekcija pravila - osvajanje Evropskog prvenstva 2008. i 2012. godine i Mundijala 2010.

David Silva je za reprezentaciju Španije odigrao 125 utakmica i postigao 37 golova.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija