• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.08.2018

15:46

TRENER KAŽNJEN ZBOG DUGAČKOG JEZIKA! Udario na upravu Bordoa zbog prodaje igrača, pa suspendovan

Fudbal

TRENER KAŽNJEN ZBOG DUGAČKOG JEZIKA! Udario na upravu Bordoa zbog prodaje igrača, pa suspendovan

Podeli vest

Uprava fudbalskog kluba Bordo suspendovala je trenera Gustava Pojeta na nedelju dana, posle kritika na račun rukovodstva zbog prodaje glavnog napadača, preneo je BBC 

Pojet je rekao da je prava sramota što je klub bez njegove dozvole prodao Monpeljeu napadača Gaetana Labordea. On je zapretio da će podneti ostavku, posle  pobede protiv ukrajinskog Marijupolja (2:1), u kvalifikacijama za Ligu Evropa.

- Nisam zadovoljan. To je moj najgori dan u klubu. Tražio sam da ga ne puste da ode dok ne dovedemo novog igrača. Doneću odluku. Ne znam da li će ovo biti kraj za mene u Bordou - rekao je 50-godišnji Pojet, preneo je BBC.

Predsednik kluba Stefan Martin rekao je danas da je bilo tenzija tokom prelaznog roka i da je Pojet mislio da je "šef kluba".

- Mislimo da je preterao na konferenciji za medije, pa je klub doneo odluku o suspenziji. Početak prelaznog roka doneo je tenzije. Iznenadjeni smo njegovim oštrim nastupom posle pobede, pa smo preduzeli mere koje su morale biti preduzete. On nije šef kluba - ja sam šef zajedno sa vlasnicima i deoničarima -  naveo je Martin.

On je dodao da će posle jednonedeljne suspenzije uprava kluba razgovarati sa trenerom o situaciji.

Pojeta je 2013. godine suspendovao Brajton zbog navodnog kršenja ugovora. On je na kraju otpušten, a tu odluku saznao je dok je radio emisiju uživo na televiziji BBC. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija