• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.08.2018

21:56

SUPERLIGA: Vojvodina konačno pobedila, Čukarički ne da drugo mesto!

Fudbal

SUPERLIGA: Vojvodina konačno pobedila, Čukarički ne da drugo mesto!

Podeli vest

Utakmicama 5. kola Superlige Srbije ovog vikenda nastavljeno je domaće fudbalsko takmičenje

Čukarički je u petom kolu Superlige savladao Proleter sa 1:0. Jedini gol za "brđane" postigao je Kajević u 81. minutu utakmice. Čukarički je posle ove pobede zadržao drugu poziciju na tabeli. 

Voždovac je posle tri poraza u nizu pobedio na svom terenu Dinamo iz Vranja 2:0. Za četiri minuta slomili su otpor gostiju Pavlović i Stuparević. 

Zemun je poveo protiv Mladosti iz Lučana, ali je domaćin na kraju slavio sa 2:1. Stojković je doneo prednost ekipi iz Gornje Varoši, a Lučancima tri boda Obiora i Radivojević, pa su zadržali treće mesto na tabeli Superlige.  

Vojvodina je nakon četiri kola bez pobede konačno osvojila tri boda, savladana je Bačka sa 2:0. Trijumf Novosađanima obezbedili su Đurić i Okeuhe.

SUPERLIGA

5. kolo

Subota

Čukarički - Proleter Novi Sad 1:0 (0:0)(Kajević 81)

Mladost Lučani - Zemun 2:1 (0:1)
(Obiora 63, Radivojević 70 - Stojanović 27)

Vojvodina - Bačka 2:0 (0:0)
(Đurić 70)

Voždovac - Dinamo 2:0 (0:0)(Pavlović 69, Stuparević 73)

Nedelja

Spartak Subotica - Radnički Niš 17.00Radnik - Mačva 20.00Partizan - Rad odloženo

Petak

Napredak - Crvena zvezda odloženo





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija