• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.08.2018

09:52

TRANSFER VRTEŠKA: PSŽ kupuje u Madridu, Azar konačno presekao!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: PSŽ kupuje u Madridu, Azar konačno presekao!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

PSŽ: Španski radio Kadena Ser objavio je da su PSŽ i Atletiko Madrid napravili usmeni dogovor oko transfera Filipea Luisa na "Park prinčeva. Obeštećenje između 12 i 15 miliona evra i ugovor na 2+1 godinu. Ali, tek pošto "jorgandžije" nađu zamenu.

ČELSI: Najbolji fudbaler "plavaca" Eden Azar otklonio je sve dileme oko toga da li će napustiti klub u ovom prelaznom roku.

Dobro mi je ovde. Videćemo šta će se dogoditi za godinu ili dve. Da li ću otići ove godine? Neću otići. Svi znaju šta sam rekao posle Svetskog prvenstva, ali srećan sam ovde - rekao je Azar za RMC sport.

HERTA: Marko Grujić je stigao u Berlin, i narednu sezonu će provesti u Herti kao pozajmljen igrač Liverpula. Opširnije o tome OVDE.

INTER: Korijere delo sport tvrdi da je Mauro Ikardi potpisao novi ugovor sa Interom. Obavezao se "neroazurima" do  2023. godine, a godišnje će zarađivati osam miliona evra. Izlazna klauzula, ako je verovati medijima, je 160 miliona evra.

VIĆENCA: Francuski napadač 37-godišnji Đibril Sise opet će igrati u Italji. Ranije je nosio dres lacija, ali sada će igrati u niželigašu Vićenci. Potisao je ugovor do kraja sezone.

MANČESTER SITI: Pep Gvardiola već ugovara zimsko pojačanje. Navodno će krenuti u akciju dovođenja Rubena Nevesa iz Vulverhemptona i platiće ga 60 miliona evra.

BEŠIKTAŠ: Turski klub baš drma žestoka kriza. Posle odlaska  Alvara Negreda kako bi rastereti budžet kluba, naizlaznim vratima je i Vagner Lav, koji se nalazi na meti Goctepea. Brazilac je saopštio čelnicima Bešiktaša da želi da ode samo na pozajmicu, a u tom slučaju bi klubovi podelili troškove.

ČELSI: Eden Azar definitivno ostaje u Čelsiju, neće ovog leta pojačati Real Madrid.Iako "kraljevski klub" ima novca  za Belgijanca, krilni napadač Čelsija objavio je da ostaje na "Stamford bridžu".
- Prelazni rok se završio, Čelsi nije mogao da nađe zamenu za mene i to je to - jasan je bio Azar.

PAOK: Srpski napadač Aleksandar Prijović odličnim igrama u dresu PAOK-a privukao je pažnju Sent Etjena i Sportinga iz Lisabona, javljaju grčki mediji. Tim iz Soluna traži za špica 10 miliona evra.

LACIO: Sergej Milinković Savić u ovom prelaznom roku neće napustiti Lacio. Italijanski Kalčomerkato tvrdi da bi mogao da dobije finansijski bolji ugovor. Navodno bi sledeće nedelje Srbin mogao da produži ugovor i dobije platu od 3, 5 miliona evra godišnje. Navodno i Sergejevi agenti žele da ubace u novi ugovor i izlaznu klauzulu, ali se ne navodi se na koliko bi bila postavljena. Najverovatnije ne bi išla ispod 150.000.000 evra koliko je Lacio sve vreme i tražio za Srbina ovog leta.

HERTAMarko Grujić mogao bi da nastavi karijeru u Bundesligi i to u ekipi berlinske Herte, s obzirom da u ovom trenutku za njega nema mesta u Liverpulu. Navodno su Liverpul i Herta dogovorili pozajmicu, ali bez prava otkupa. Međutim, pre odlaka u Berlin, Srbin će potpisati novi ugovor sa "redsima".

ATLETIKO MADRIDFilipe Luis želi da napusti Atletiko, a Marka prenosi  da je tražio od uprave "jorgandžija" da prihate ponudu Pari Sen Žermena. Sveci su spremni da mu ponude ugovor na tri godine


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59