• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.08.2018

15:42

TRANSFER VRTEŠKA: Đibril Sise u Italiji, Trampa Barse i PSŽ-a

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Đibril Sise u Italiji, Trampa Barse i PSŽ-a

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

BARSELONA: Serhio Buskets će potpisati novi ugovor sa Kataloncima. navodno je PSŽ zainteresovan za zadnjeg veznog, a Barselona namerava da "veže" Busketsa novim ugovorom, u kojem bi izlazna klauzula bila 500 miliona evra.

PSŽ: "Sveci" su spremili 40 milioena evra, koje nameravaju da pošalju Borusiji Dortmund. Meta je krilni napadač Rafael Gereiro.

VIĆENCA: Kucamo na vrata zaboravljenih asova - Đibril Sise je potpisao ugovor sa Vićencom, koja se takmiči u Seriji D! Sise od 2015. godine nije igrao fudbal i od tada je radio kao di-džej. Ali, sada se, sa punih 37 godina vraća fudbalu!


BARSELONA: Katalonci žele vezistu PSŽ-a Adrijena Rabioa, a "sveci" su zainteresovani za Ivana Rakitića. Katalonski "Sport" navodi da klubovi mogu jednim udarcem da reše problem - trampom. Do kraja prelaznog roka ćemo videti da li je to realno.

GALATASARAJ: Turski velikan se interesuje za Danija Velbeka. Unai Emeri se ne protivi prodaji igrača koji mu je u drugom planu, ali problem pravi Velbek. On ne želi da ide iz Arsenala, a posebno ne u Tursku.

LESTER: Vilfred Ndidi je potpisao novi ugovor sa "lisicama". Zadnji vezni će u Lesteru ostati do 2024. godine.

RIJEKA: Valeri Božinov napušta hrvatski fudbal posle samo šest meseci. Bugarin je u februaru stigao u Rijeku, ali kako ove sezone nije prva opcija u napadu, dobio je dozvolu da napusti klub. Bivši napadač Partizana bi karijeru mogao da nastavi u domovini i obuče dres Boteva.

MONAKO: Klaudijo Markizio je blizu dogovora sa "kneževima". Iskusni italijanski vezista je napustio Juventus posle 25 godina i slobodan je u izboru novog kluba. Markizio je već u Monte Karlu gde finišira pregovore sa Monakom.

LAJPCIG: Nemci ne odustaju od Ademole Lukmana. Lajpcig je Evertonu za krilnog fudbalera poslao novu ponudu, koja sada iznosi 25 miliona evra. "Karamele" su do sada odbijale da prodaju Lukmana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija