• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir

21.08.2018

13:34

TOŠIĆ SVIM SRCEM UZ BEŠIKTAŠ: Uvek želim dobro Partizanu, ali sada ne!

Fudbal

TOŠIĆ SVIM SRCEM UZ BEŠIKTAŠ: Uvek želim dobro Partizanu, ali sada ne!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Bešiktaša Duško Tošić istakao je da će navijati za turski tim u duelu protiv Partizana

Vicešampion Srbije u četvrtak od 20.30 dočekuje Bešiktaš u plej-ofu za plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

- Kao zvezdaš, uvek želim dobro Partizanu i stvarno navijam da pobede kad igraju u Evropi. Našoj zemlji su potrebne evropske utakmice. Ovaj put, neću da lažem, navijaću za Bešiktaš. Jesam u Kini, ali moje srce je i dalje u Istanbulu. Najlepše godine sam proživeo u dresu Bešiktaša. To poštovanje, voljenost i podrška nema nigde kao u Turskoj - iskren je srpski reprezentativac, član kineskog Guangdžoua R&F.

Tošić smatra da je Bešiktaš izraziti favorit u dvomeču sa Partizanom.

- Bešiktaš je naravno favorit, pogotovo na domaćem terenu. Ne znam da li će biti pun stadion, pošto je sezona odmora i Istanbul je prazniji za 30 do 40 odsto. Ako bude publike, biće fantastična atmosfera. Samo jedna utakmica je izgubljena na "Vodafon areni", i to protiv Bajerna. Ako Bešiktaš bude na nivou, Partizan će teško proći - poručio je Tošić za Kurir.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija