• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. R.

21.08.2018

20:15

RAMADANI I MILIVOJEVIĆ HTELI PUČ MEĐU "ORLOVIMA"! Pomoćnik selektora Milan Obradović teško optužuje!

Fudbal

RAMADANI I MILIVOJEVIĆ HTELI PUČ MEĐU "ORLOVIMA"! Pomoćnik selektora Milan Obradović teško optužuje!

Podeli vest

Albanski fudbalski menadžer Fali Ramadani pokušao je preko svog igrača Luke Milivojevića da izvede puč u reprezentaciji Srbije tokom Svetskog prvenstva, kaže pomoćni trener "orlova" Milan Obradović

Prema njegovim rečima, Milivojević je po nalogu Ramadanija sabotirao selektora Mladena Krstajića!

- Tokom prvenstva u Rusiji bilo je brojnih pokušaja da fudbalski menadžer Fali Ramadani preuzme "brigu" o nekoliko reprezentativaca iz nacionalnog tima i u tome je imao veliku podršku svog igrača Luke Milivojevića. S obzirom na to da im to tada nije uspelo, išli su toliko daleko u svemu da su hteli da izazovu puč u reprezentaciji pred utakmicu protiv Brazila - priča Obradović za Informer.

Zašto je ćutao?

Milivojevića neće biti na spisku igrača za Ligu Nacija i mečeve s Litvanijom (7. septembar) i Rumunijom (10. septembra), koji će biti saopšten narednih dana. To je donekle i očekivano, jer je kapiten Kristal palasa u sukobu s Krstajićem još od Mundijala, ali se o tome nije javno govorilo.

Luka MilivojevićInformer/pedjamilosavljević

Luka Milivojević

Svaki selektor imao crnu ovcu

Neverovatno zvuči, ali gotovo svaki selektor samostalne Srbije bio je u sukobu barem s jednim reprezentativcem. Svi dobro pamte da Siniša Mihajlović dugo vremena nije želeo da poziva Nemanju Matića u nacionalni tim, a da je zbog toga što nije pevao himnu van tima bio i Adem Ljajić. Radovan Ćurčić je bio u sukobu s Dušanom Tadićem, a prethodnik Mladena Krstajića Slavoljub Muslin nije pozivao Sergeja Milinkovića-Savića, pod izgovorom da se ne uklapa u koncepciju.

Međutim, defanzivni vezista je u nedelju za britanske medije rekao da je Krstajić kriv za eliminaciju Srbije u prvom krugu SP jer je doneo loše odluke u duelima sa Švajcarskom i Brazilom (pogledajte okvir). Selektor je protiv Švajcarske izveo Milivojevića deset minuta pre kraja utakmice, a protiv Brazila ga uopšte nije uvodio u igru.


Obradović tvrdi da je Milivojević odlučio da napadne Krstajića kako bi ispalo da je zbog tih izjava sklonjen iz tima, a ne zbog onoga što je radio u Rusiji.

- Ako je želeo nešto da kaže, što to Luka Milivojević nije rekao po završetku šampionata u Rusiji, nego dva dana pre objave spiska selektora Krstajića za predstojeće utakmice u Ligi nacija? Pa zato što želi da stvori utisak u javnosti da ga u nacionalnom timu nema zbog tih izjava - poručuje Obradović.

Nije jedini precrtan

On je uveren da Ramadani i Milivojević i dalje žele da destabilizuju reprezentaciju Srbije.

- Ubeđen sam da nije slučajno da se Luka Milivojević baš sad oglasio i da je ovo samo još jedan u nizu pokušaja Falija Ramadanija da se destabilizuje reprezentacija Srbije. On to radi jer mu nije dozvoljeno da radi šta god poželi i sa kim god hoće - ističe Obradović.

Fali Ramadaniprintscreen

Fali Ramadani

Prema saznanjima Informera, Milivojević neće biti jedini igrač s Mundijala koji će biti izostavljen sa spiska reprezentativaca. Na spisku gotovo sigurno neće biti bivšeg kapitena Branislava Ivanovića, Duška Tošića i Antonija Rukavine. Nemanja Matić je povređen, a uz to, još nije rešio da li će se povući reprezentacije kao što je i najavio posle Svetskog prvenstva.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AlCapo

pre 5 godina

Da li je u zemlji Srbiji stvarno sve tako trulo, da siptari mogu da rasturaju fudbalsku reprezentaciju.

Darko

pre 5 godina

Sto smo jaki sad pa vi bre ljudi trebate sami da odete iz repke kao i iz fss posle neuspeha ali evo ide vam i drugi sa vama.

Vlado

pre 5 godina

Ma hajte molim vas kakva destabilizacija.zna se ko kod nas vodi reprezentaciju.zato tako i prolazimo.

Vuk

pre 5 godina

Svaka cast Milivonevicu,a ovo je klasicnaa podvala sa Ramadanijem,cim Neko iznese istinu,idmah blacenje I to ibavezno Albanac da ga vise oljagaju

miki

pre 5 godina

Lova brate, lova čini čuda, šta znači reprezentacija Srbije kad se za to ne dobiju pare a patriotizam i čast da se igra za reprezentaciju,znači jedino naivnim.Fudbaleri u reprezentaciji "ginu" na terenu dok se ne prodaju posle toga oni igraju tako da ga više nikad ne pozovu u tu reprezentaciju ,njima je muka da izađu na teren, normalno čuvaju noge,vuku se kao prebijeni.Tuga,muka ali jedino za one koji navijaju i preživljavaju poraze Srbije.Nema tu Bože pomozi.

Avakum

pre 5 godina

Što izmišljate afere,Milivojević je patriota i uvek je dao sve od sebe

Slavisa

pre 5 godina

Kako da ne, i muslina je busio, jesteeeee...nemaju sta da kazu za ovog momka koji gine na terenu svaku utakmicu, sto ne izadje krstajic i kaze to nego poturaju obradovica

G 60

pre 5 godina

Ako je tacno da je Luka stvarno hteo da pravi puc, treba da mu se i pasos uzme pa neka mu siptari daju njihof. Sramota sta se radi, Srbijo jadna li si.....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija