• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.08.2018

09:38

ĐURĐEVIĆ OBORIO HIHONOV REKORD! Olimpijakos vratio uloženi novac u Uroša

Fudbal

ĐURĐEVIĆ OBORIO HIHONOV REKORD! Olimpijakos vratio uloženi novac u Uroša

Podeli vest

Završen je transfer Uroša Đurđevića u Sporting iz Hihona, koji se "otvorio" kao nikada u dugoj istoriji kluba i platio 2,5 miliona evra Olimpijakosu za srpskog napadača

Španski drugoligaš je rešio da po svaku cenu dovede Đurđevića, pa je platio grčkom klubu isto onoliko novca koliko i pre godinu dana što je Olimpijakos dao Partizanu.

Đurđević je već stigao u Hihon i počeo treninge sa novim saigračima.

Cilj Sportinga je da se vrati u Primeru ove sezone, a srpski napadač je tu viđen kao ključna karika, igrač zadužen da trese mreže iz svih pozicija.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 5 godina

ODLICAN IGRAC ZA SUPER LIGU A ZA NESTO VECE NEMA POTENCIJALA,OLIMPIJAKOS GA PRODAO ZA ISTE PARE ALI NA 24 RATE KO MOBILNI TELEFON U MTS-u.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija