• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. R.

23.08.2018

09:09

FSS KRENUO U RAT PROTIV RAMADANIJA! Sukob čelnika naše kuće fudbala i poznatog menadžera

Fudbal

FSS KRENUO U RAT PROTIV RAMADANIJA! Sukob čelnika naše kuće fudbala i poznatog menadžera

Podeli vest

Fudbalski savez Srbije odlučio je da krene u rat sa menadžerom Falijem Ramadanijem! Cilj je da se u nacionalnom timu smanji broj igrača koje zastupa ovaj albanski menadžer

Prvi korak je već napravljen, pošto selektor Mladen Krstajić na spisak za predstojeće mečeve sa Litvanijom (7. septembar) i Rumunijom (10. septembar) u Ligi nacija nije uvrstio Luku Milivojevića, Marka Grujića, Matiju Nastasića i Luku Jovića! Svi oni za agenta imaju upravo Ramadanija.

Prvotimac Kristal Palasa nedavno je za britanske medije izjavio da je Krstajić donosio loše odluke na Mundijalu u Rusiji, što mu je kormilar "orlova" žestoko zamerio. Potom je pomoćnik u srpskoj selekciji Milan Obradović optužio Milivojevića i njegovog agenta Falija Ramadanija za pokušaj puča u državnom timu, a sad je taj sukob dobio i epilog.

Izostaje i Stojković

Vezista nije dobio poziv za septembarske duele, baš kao ni Nastasić, dok su Jović i Grujić vraćeni u mladu selekciju.

Ramadani: Igrači znaju istinu

Menadžer Fali Ramadani kratko je odgovorio pomoćnom treneru u srpskoj reprezentaciji Milanu Obradoviću na optužbe da je on zajedno sa Lukom Milivojevićem hteo da napravi puč u nacionalnom timu tokom Mundijala u Rusiji.
- Ovako neprofesionalne izjave neću da komentarišem. Igrači znaju šta je istina - kaže Ramadani.

- Milivojević je otpisan još tokom Svetskog prvenstva, posle meča sa Švajcarskom. Tada je javno kritikovao taktiku i izbor Mladena Krstajića, a potom je na sastanku rekao selektoru da nije saglasan sa njegovim odlukama. U međuvremenu, Marko Grujić je raskinuo saradnju sa menadžerom Zoranom Stojadinovićem, a onda mu je upravo Ramadani završio pozajmicu u Hertu. Pošto su Stojadinović i Kokeza u odličnim odnosima, situacija sa Grujićem bila je povod da FSS krene u rat sa Albancem - kaže za naš list izvor blizak FSS.

Pored Milivojevića, Grujića, Nastasića i Jovića, u taboru "orlova" nema ni iskusnih Branislava Ivanovića i Duška Tošića. Oni se, takođe, nisu slagali sa selektorom, a izostaje i prvi golman Vladimir Stojković.

- Greh Ivanovića i Tošića je isti kao i Milivojevićev. Kritikovali su selektora i zato neće biti pozivani u reprezentaciju - objašnjava naš sagovornik.

Postavili ultimatum

Ipak, selektor nije mogao odjednom da otpiše sve Ramadanijeve klijente, pa su pozvani Filip Kostić i Mijat Gaćinović.

- Nisu mogli svi Falijevi igrači odmah da budu skinuti sa spiska. U narednom periodu i njima će biti savetovano da, ako žele da nastupaju za nacionalni tim, promene menadžera. Ljudi iz FSS imaju plan da reprezentativci prekinu saradnju sa Albancem i da ih "prebace" kod agenata sa kojima su oni bliski. Međutim, to će biti teško izvodljivo, jer je Ramadani veoma uticajan u evropskim fudbalskim krugovima - objašnjava izvor Informera.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Proficap

pre 5 godina

Luku Milivojevica je izbacio iz reprezentacije??? Ej bre, Baneta Ivanovica, alo bre? Krstajic, koji nije vodio ni fk Slavuj iz beton lige. Luka koji je kapiten u Premijer ligi. Ma i treba Saciri i Dzaka da likuju i da se raduju.

Asko

pre 5 godina

E to je problem što su menadžeri sastavljali tim na svetskom prvenstvu e to je to za loše rezultate mislim za najgore rezultate od svih ekipa, ovaj Krstajić će da uništi fudbal to čovek koji nije stručnjak koji nema pojma koji nema iskustva koji nema autoritet ma nema ništa čovek treba da se uči u manjim klubovima pa da nešto osvaja i stekne iskustva.

kragujevčanin

pre 5 godina

Zašto se selektor nije pred novinarima oglasio(što bi bilo normalno) o spisku pozvanih,nego to "saopštava" posredstvom sajta FSS!Zašto javnost ne zna ništa o izveštaju,ako je uopšte napisan,posle kraha na SP. Zašto dovodi Milivojevića, jkednog divnog momka koji bi za Srbiju život dao, koji je dobrotvorstvo pokazao izgradnjom fiskulturne sale i tereba za sportove u jednoj kragujevačkoj osnovnoj školi, što donira socijalne usatanove, i što je konačno - odličan fudbaler. Mislim da se Krsatajić ,koji je bio odličan fudbaler, izblamirao i pokazao da je obična kukavica. Istovremeno, jedna sujetna ličnost, koja može da radi samo u FK Radnik u Bjeljini.Ali, iznenadjen sam zašto to toleriše Kokeza!

Kadija

pre 5 godina

Ja verujem da bi igraci iz nize rangiranih liga samo u domacem prvenstvu ostvarili bolji rezultat nego ovi lovatori sto mile po terenu. Jer taj koji ima kes boli ga pedu za reprezentaciju i igra u dobrom klubu. Ovi iz nizeg ranga bi se borili da se dokazu pa i da izgube opet verujem da bi izgarali na terenu i gledali bi smo kako se igra za reprezentaciju.Od ovih lovatora nema nista!!!

Vuksan

pre 5 godina

Izgleda da Fali Ramadani ima monopol nad srpskim igračima.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija