• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.08.2018

09:55

SERGEJ DEFINITIVNO NE IDE! Srpski as dobija novi ugovor i duplo veću platu u Laciju

Fudbal

SERGEJ DEFINITIVNO NE IDE! Srpski as dobija novi ugovor i duplo veću platu u Laciju

Podeli vest

Fudbalski reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić dobiće novi ugovor u Laciju i duplo povećanje plate na tri miliona evra po sezoni, prenosi Tutosport

Iz rimskog kluba su, preko portparola Artura Dijakonalea, poručili da visoki vezista ostaje u Laciju 99 odsto i da postoji mala šansa da stigne ogromna ponuda Real Madrida.
Milinković-Savić je ostao u Rimu jer je klub tražio astronomskih 150 miliona evra, što je bilo mnogo za najozbiljne kupce Juventus i Milan.

Zato će torinski velikan narednog leta pokušati da dovede Sergeja jer sada mora da pazi na Finansijski fer-plej UEFA i to preko superagenta Žorža Mendeša, koji ima dobre odnose sa igračevim menadžerom Matejom Kežmanom, kao i sa Juventusov posle transfera Žoaa Kansela i Kristijana Ronalda.
Milinković-Savić se ovog leta dovodio u vezu i sa Mančester Junajtedom, Čelsijem, Barselonom, Pari Sen Žermenom...



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija